2011. október 25., kedd

Mu’ummar Qaddafi Cenzúrázatlan Üzenete

Pravda.ru
Fri, 15 Apr 2011 04:11
Fordította, Kásler Árpád

Életem visszaemlékezései: Mu’ummar Qaddafi.

40 évi vagy talán még több is, nem is emlékszem, mindent megtettem, hogy a népnek házakat, kórházakat, iskolákat adjak és amikor éhesek voltak élelmet adtam nekik. Sőt Bengházit mezőgazdasági területté alakítottam át a sivatagból. Felálltam a cowboy Reagen támadásai alól, amikor megölte az örökbefogadott árva lányomat, engem akart megölni, de helyettem azt az ártatlan gyermeket ölte meg. Aztán az Afrikai nővéreimet és testvéreimet segítettem pénzzel, hogy létrehozhassák az Afrikai Uniót.

Én mindent megtettem amit tudtam, hogy segítsek az embereknek megérteni azt a koncepciót, amely segítségével az emberek bizottságai kormányozzák országunkat, de ez soha nem volt elég, mint néhányan mondták nekem, még olyanok is akik 10 szobás lakásokkal, új ruhákkal, új bútorokkal rendelkeztek. Soha nem voltak elégedettek, önzők voltak és egyre többet akartak.

Azt mondták az amerikaiaknak és más látogatóknak, hogy demokráciára és szabadságra van szükségük. Soha nem értve meg, hogy ez egy torokmetsző rendszer, ahol a legnagyobb kutya megeszi a többit, de őket elvarázsolták ezekkel a szavakkal, nem tudván hogy Amerikában nincs ingyen gyógyszer, ingyen kórház, ingyenes lakhatás, ingyenes oktatás, ingyenes étkezés, kivéve amikor az embereknek könyörögni kellett vagy hosszú sorokba állni egy levesért.

Nem, nem számít mit tettem, egyeseknek soha nem volt elég, de mások tudták hogy Gamad Abdel Nasser fia vagyok, az egyetlen igaz Arab és Muzulmán vezető akink volt Salah-al-Deen óta, amikor visszakövetelte a Szuezi Csatornát saját népének és mint én is visszavettem Libyát népemnek, az Ő nyomdokait próbálom követni, hogy népemet távol tartsam a gyarmati uralomtól- a tolvajoktól akik tőlünk lopnának.

Most a hadászati történelem legnagyobb ereje által vagyok támadás alá véve, az én kis afrikai gyermekem, Obama meg akar ölni, hogy elvegye a szabadságot országomtól, hogy elvegye tőlünk az ingyenes lakhatásunkat,ingyenes orvosi ellátásunkat, ingyenes oktatásunkat és élelmünket, felcserélve az amerikai stílusú tolvajlásra, amit „kapitalizmusnak” hívnak, de a Harmadik világban mindannyian tudjuk, hogy mit jelent. Azt jelenti, hogy vállalatok irányítják az országokat és az emberek szenvednek. Tehát nincs más alternatíva számomra, mint kitartani és ha Allah úgy akarja, akkor meghalok, követve az Ő útját, az utat amely országunkat gazdaggá tette, termőfölddel, élelemmel és egészséggel, sőt lehetővé tette számunkra, hogy segítsük Afrikai és Arab testvéreinket és nővéreinket, hogy itt dolgozhassanak a Libyai Jamahiriában.

Nem kívánok meghalni, de ha az kell, hogy megmentsem e földet, népemet, mindazon ezreket akik gyermekeim, hát legyen.

Legyen ez a végrendelet, a hangom a világ felé, hogy én felálltam a NATO keresztes hadjáratai ellen, felálltam a kegyetlenség ellen, felálltam az árulás ellen, felálltam a Nyugat gyarmatosítási törekvései ellen és kiálltam az arab és muzulmán testvéreimért mint egy fénysugár.

Amikor mások kastélyokat építettek én szerény házban és sátrakban laktam. Soha sem feledtem el Sirtei gyermekkoromat, soha nem költöttem a nemzet kincstárát ostobán és mint Salah-al-Deen, a mi nagy muzulmán vezetőnk aki megmentette Jeruzsálemet az iszlámnak, keveset vettem el magamnak…

Nyugaton egyesek „örültnek” „bolondnak” hívtak, de ők tudják az igazságot, ennek ellenére továbbra is hazudnak, tudják hogy földünk független és szabad, nincs gyarmati fogságban, ez az én jövőképem, irányvonalam és ez világos a népem számára is, hogy harcolni fogok az utolsó leheletemig, hogy magunkat szabadon tartsam.

Allah a mindenható segítsen nekünk, hogy hívők és szabadok maradhassunk.

Mu’ummar Qaddafi ezredes, 2011/04/05

53 megjegyzés:

  1. A gazemberek azt írják, hogy félt és könyörgött az életéért, amikor lemészárolták. Én semmi ilyent nem láttam azon az átkozott felvételen, ellenkezőleg, egy bátor embert láttam, akinek az arcán nem is fizikai fájdalom volt, hanem sokkal inkább egy mélységes elkeseredettség. Nem szoktam túldramatizálni, de ahogy néztem ezt az arcot miközben a megvadult gyilkosok ütlegelték és örjöngtek, olyan érzésem támadt, hogy Krisztus arcán is akkor ilyen lelki fájdalom lehetett, amikor az utolsó útján a tömegek megalázták, korbácsolták és ütlegelték. Isten veled, Ezredes.

    mm

    VálaszTörlés
  2. mm. ezzel a bejegyzéseddel nagyot nőttél a szemembe, nem mintha számítana. Néhány hónapja azt hiszem itt a blogon is aláírás gyűjtésbe kezdtem a Libyai Nato bűncselekmények elítélése mellett, hát nem sokan adták hozzá a nevüket. Azt hittem, hogy a magyarok képesek összefogni egy "külső" érdek mellett , ahol a belső ellentétek és érdekek nem szólnak közbe, de egyelőre a varázsigét nekem sem sikerült megtalálni. Élve szavaiddal, Isten veled Ezredes! Kásler Árpád.

    VálaszTörlés
  3. http://utolsoidok.com/

    http://utolsoidok.com/2011/10/10/az-ur-jezus-uzenete-minden-emberhez-18-resz-folyamatosan-frissul/#more-3007

    VálaszTörlés
  4. rettenetes volt látni tegnap este egy videon amint hátulról megerőszakolják egy bottal az EZREDEST. Azóta is forr a vérem és én is ölni szeretnék !!
    fapipa

    VálaszTörlés
  5. esetleg nem gondolkoztatok, hogy facebookon ilyet terjeszteni, ha már megcsinálták és az emberek többsége használja. rakjátok ki oda ezt a szöveget, hadd tudják az emberek, hogy van fontosabb dolog a pénznél. néha sajnálom, hogy embernek születtem, mert amit tesz az emberiség az nem vall műveltségre és magasabb rendűségre.
    J. C.

    VálaszTörlés
  6. Usa visszahívta Szíriából a nagykövetet... vajon mi és hogyan tovább? :)
    http://www.pravda.ru/world/asia/middleeast/25-10-2011/1096441-ambassadeir-0/
    J.C.

    VálaszTörlés
  7. J.C

    nekem nincs már regisztrációm egyetlen közösségi oldalon sem, de az oldalon megjelenő cikkek szabadon terjeszthetők. Ha arra érdemesnek találsz egy-egy írást, nyugodtan használhatod bármilyen formában. Jól jön nekünk is a megerősítés, az esetleges helyesbítés, vagy akár a bírálat, és talán az sem baj, ha a közösségi oldalak lakói elolvasnak olyan gondolatokat, amik a hivatalos médiában általában nem jelennek meg..

    Hogy az USA és Szíria viszonyában milyen változások zajlanak, az számunkra véleményem szerint jelenleg indifferens. Ha a pénzhatalomnak háborúra van szüksége, akkor lesz is háborúskodás, a kérdés csak az, hogy hol. Szerintem pontosan ott, ahol hagyják magukat belerángatni egy zűrzavaros helyzetbe a zemberek.. A felforgató ügynökök csodákra képesek...

    Egyébként a cikkek láblécében ott a Facebook gomb. :o)

    VálaszTörlés
  8. A hét elején Magyarország még a függetlenség látszatát is elvesztette. Brüsszelben Orbán aláírta azt az uniós megállapodást miszerint ezentúl a nemzeti költségvetések egy uniós gazdasági szuperminisztériumban lesznek meghatározva. Elvileg ez minden tagállamot kötelez, de a gyakorlatban Anglia, Franciaország és Németország nem adják át gazdasági döntéseit az Uniónak. A szuperminisztérium várhatóan Frankfurtban lesz, az Európai Központi Bank új felhőkarcolójában. Frankfurtban alapult meg az Illuminátus titkos mozgalom, Amschel Mayer Rothschilddal az élén és ugyanakkor onnan indult a Rothschild bankárbirodalom amely mára átalakult "Európai Unióra".

    Ha már egy ország költségvetését nem a nemzeti kormány és parlament határozza meg, automatikusan minden olyan döntés kiesik a nemzeti hatáskörből, ami financírozást igényel, vagyis gyakorlatilag MINDEN döntés.

    Vajon erről mikor fog tájékoztatni a Jobbik? Mikor fogja elmondani, hogy e héten Magyarország nemzeti szuverenítása teljesen és hívatalosan is megsemmisült?

    mm

    VálaszTörlés
  9. Az előző kommentem fényében érthető válik miért mondta tegnap Rogán a parlamentben, hogy a kormány feladata készen állni arra az időre, amikor majd beindul a gazdaság a nagyvilágban. Ezentúl a kormányunk már nem kormányoz semmit, csupán végrehajtja az EU által meghatározott (és az IMF által jóváhagyott) költségvetést, ami nem más mint további állami leépítés (bocs, "átszervezés") és a maradék középosztály megsemmisítése (elzavarása az országból) a munkanélküliség, infláció, elvadult cigánybűnözés és egy raherli úgy lakossági adó eszközeivel. Miért nem mondja el ezt őszintén a Jobbik? Sokan még azt hiszik, hogy van pilóta a fedélzeten.

    mm

    VálaszTörlés
  10. mm,
    Magyarországon egyetlen politikus sem akar Kadhafi sorsára jutni. Ez lehet a magyarázat...

    VálaszTörlés
  11. Persze hogy ez a magyarázat, Velorex. Vona ott volt Jörg Haider temetésén és már akkor döntenie kellett, hogy nemzeti vezető vagy csak nemzeti színekre festett ronybaba akar lenni. Már írja a következő könyvét, otthon nyugodtan a kényelmes új lakásában és azt hiszi, hogy ezzel megérdemli az búsás politikus fizetését. Ahogy mondta Budaházy is, a magyar politikai elit nem alkalmas.

    mm

    VálaszTörlés
  12. mm. pont erről akartam írni tegnap este egy cikket, de nem volt már erőm hozzá, talán ma megírom, lehet hogy nyílt levél formájában, a zelvtársaknak címezve.Á.

    VálaszTörlés
  13. És akkor most mi következik? Természetesen Magyarország végső kifosztása. Megy a föld és megy a víz. Megy a magyar ember is, megy a levesbe.

    mm

    VálaszTörlés
  14. Írd meg, Árpi. Én egyelőre belefáradtam.

    mm

    VálaszTörlés
  15. Egyébként erről itt ott lehet hallani, de leírva nincs sehol, hogy mit írt alá Orbán odakint.

    VálaszTörlés
  16. Nincs leírva magyarul, de a brit sajtóban igen, persze ott is csak a nemzeti érzésű napi lapokban (ott még van ilyen).

    mm

    VálaszTörlés
  17. "Meanwhile, yesterday’s Brussels summit also agreed a move that could give the EU more power to tell states how to run their economies. On the single market and red tape, the summit’s concluding document said members “will ensure country-specific recommendations are fully reflected in national decisions as regards budgetary policy and structural reforms." http://www.express.co.uk/posts/view/279312/French-and-germans-in-super-treasury-plot

    mm

    VálaszTörlés
  18. http://jovonk.info/2011/10/25/nato-globalis-haborura-keszul-teljes-keszultsegben-az-orosz-es-kinai-hadsereg

    VálaszTörlés
  19. Moonlight, a harmadik vh már folymatban van. A nyugati pénzelitek a wahhabita fanatikus iszlamista mozgalmat használják most fel ("muzulmán testvériség" címen) arra, hogy közel-keletről közép-ázsiáig (az "isztán"-ok) egy iszlamista forradalom segítségével ellenségessé tegye minden országot Oroszország és Kínával szemben. A cél: teljesen bekeríteni Oroszországot és Kínát, hogy ezekre a területekre aztán nátó bázisok jöjjenek létre, amelyekből ki lehet lőni az orosz és kínai logisztikai rakétákat mielőtt ezek elérnék Amerikát és Nyugat-Európát. Amikor Oroszország és Kína íly módon be lesznek gyűrűzve, a nyugati seregek együtt az izlamistákkal (legalábbis a terv szerint) megtámadják majd Oroszországot és Kínát, mind nukleáris, mind hagyományos fegyverekkel és ez, a terv szerint, 2015-ben lenne.

    mm

    VálaszTörlés
  20. Egyébként ezért is határolódnak el annyira Izraelben a volt moszados vezetők a jelenlegi cionista politikától, mert jól tudják hogy az az út, ami egy Irán-elleni háborún keresztül megy, egészen a Nyugat_Kelet közti nagy összecsapásig vezet, amit Izrael semmi képpen sem élhet túl.

    mm

    VálaszTörlés
  21. Ahogy nézem pont erről a fent említett témáról küldtem egy kitenni valót Velorexéknek.

    TT

    VálaszTörlés
  22. én inkább 2016 tippelek, de majd meglátjuk...

    VálaszTörlés
  23. az Ezredes egy látnok volt...
    pontosan tudta mi lesz a sorsa, a mi politikusaink a nyomába se léphetnek, hazaáruló bitang mind!
    "...a mai parlamentből nem indulhat ki a magyar politika megújhodása. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy bármely pártban nem lehetnek egyének, akik az új szervezkedés számára hasznosak lehetnek. De a mai parlament egyik pártja sem lehet az egyetlen egészséges és jövőt jelentő magyar politikai szervezkedés magva. Hiszen a mai kormánypártot éppen az tartja fenn, hogy az ellenzéki pártok nála is kockázatosabban rosszabbak."
    tudjátok ki írta ezeket a szavakat?
    Szabó Dezső
    és mikor? - 1928-ban!
    aktuálisabb mint valaha
    dodopapa

    VálaszTörlés
  24. a történelem nem változik, csak ismétli önmagát (a technika és az eszközök változnak, a többi marad)
    ezt meg én írtam :)

    VálaszTörlés
  25. Névtelen, szerintem ez nem lesz sem 15-ben sem később, mert ha már Oroszország vagy/és Kína úgy látják, hogy be vannak kerítve, nem fogják kivárni a nátó rakétabázisok felépítését a határaik közelében, hanem ők fognak támadásba lendülni ameddig még hatékonyan el tudják juttatni logisztikai rakétáikat a nyugati fővárosok fölé. Rothschildék és Rockefellerék talán azt hiszik, hogy az oroszok és a kínaiak nem fognak merni támadni, mert inkább el fogják hinni, hogy a Nyugat sem akar háborút... de ezzel csak hülyének nézik a nyugati elitek a keleti vezetőségeket.

    mm

    VálaszTörlés
  26. Mózi: "csak hülyének nézik a nyugati elitek a keleti vezetőségeket." - pontosabban csak nézetik a cion médián keresztül. Oroszok és kínaiak nem véletlenül vannak teljes készültségben.

    "Csakhogy az állam 143 milliárd dolláros aranytartaléka sehol sincs. Eddig úgy gondolta mindenki, hogy Kadafi szállíttatta el. De - és itt a lényeg! Amikor Kadhafit elfogták, rövid úton kivégezték! Senki nem volt rá kíváncsi hol a pénz? Ez két dologra enged következtetni.

    Első: vagy nagyon jól tudták, hogy akit kivégeztek, az nem Kadhafi, hanem valamelyik dublőre (állítólag tucatnyi volt belőle, és a videó szerint a férfi végig azt mondja, nem ő Kadhafi).

    Második: Kadhafinak semmi köze a hatalmas aranytartalék eltűnéséhez. Ezért nem is voltak rá kíváncsiak. Ugyanis ha előkerült volna, akkor a világot bejárta volna az arany hegyekről készült fotók. Ez viszont sehol sincs, és egyre több emberben vetődik fel a kérdés, akkor vajon hol van? (Az ilyen feltevések után biztosan lesz majd a romok alatt valahol pár tucat aranyra festett fémdarab.)
    Az is érdekes, hogy újabban az EU-ban újra sok lett a pénz, kisegítenek ezt is, azt is, pedig a görögök már azért nem tudták a további odaítélt pénzt lehívni, mert nem volt. Elképzelhetőnek tartjuk, hogy egy speciális akció keretében már a kezdetekkor szó szerint a NATO valamelyik "elit" egysége kirabolta a Líbiai Állami Bankot. Ennek két célja lehetett. Az egyik, hogy kellett a pénz, a másik, hogy ennek a tartaléknak a hiányában a szó szerint rommá bombázott ország újjáépítése hitelek nélkül nem fog menni. Így a nyugati bankok betehetik végre a lábukat egy olyan országba, ahová eddig be sem engedték őket."
    http://jovonk.info/2011/10/26/milliardokat-bukik-oroszorszag-libiaban
    Nyugat többet fog bukni!
    Kata

    VálaszTörlés
  27. Mózes,

    Ennek ellentmond a Jövönk.infonak a legutóbbi cikke, melynek a címe : "A NATO globális háborúra készül - Teljes készültségben az orosz és a kínai hadsereg"

    bukovinai

    VálaszTörlés
  28. Kezd bezárulni a kör :

    http://magyarmegmaradasert.hu/hirek/hirkategoriak/jelentos-hirek/item/2574-ismertt%C3%A9-v%C3%A1lt-a-vil%C3%A1got-ural%C3%B3-t%C5%91keh%C3%A1l%C3%B3zat

    Valami történni fog mindenképpen.

    TT: Megnéztem az Éli könyvé-t. És nagyon tetszett. Idealista film :) Isten hű szolgája megy előre és közben mindenkit hidegre tesz aki útját próbálja állni :)

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  29. Kata : gondolkozzunk már egy picit : A nyugatnak nincsen szüksége aranyra ahhoz, hogy pénzt csináljon.... A semmiből is "tud" pénzt csinálni. Tehát nem azért van szükség mások aranyára, hogy abból pénz legyen, hanem azért, hogy másoknak semmije se legyen...

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  30. Az aranyra két ok miatt lehet szüksége az elitnek:

    1. Ok
    A pénzkibocsátás urai - ahogy elvették, ugyanúgy - képesek egy mozdulattal visszaállítani az aranyfedezet alapú pénzt, ezáltal korlátlan uralmat elérve. Ugyanis náluk van minden arany, és mindenki másnál gyújtós értékű papírfecnik halmaza. Mit gondoltok miért vásárolják fel szélsebességgel a zsidók a törtaranyat az utóbbi néhány évben? Mert számítanak rá, hogy az általuk kitalált fedezet nélküli papírpénz/digitális jel hamarosan megszűnik.

    2. Ok
    Nibiru urai 3600 évvel ezelőtt megparancsolták az ideklónozott zsidóknak, hogy szerezzék meg a Föld bolygó aranykészletét, koncentrálják egy szűk csoport kezébe, hogy mikor 2012-ben visszatérnek Nibiru sáskái, könnyedén begyűjthessék a termést.
    :)

    TT

    VálaszTörlés
  31. "A NATO-erők és a líbiai lázadók, akik megölték Kadhafit, megsértették a nemzetközi jogot, jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Oroszország Hangja Rádiónak adott nyilatkozatában. Az első kérdésre válaszolva, rámutatott, hogy Kadhafi fogságba került, és a nemzetközi egyezmények szerint hadifoglyokat nem szabad megölni, a megsebesülteknek viszont segítséget kell nyújtani.

    Lavrov miniszter szavai szerint, a NATO akciói, amelyek megelőzték Kadhafi meggyilkolását, jogi értékelésre szorulnak. A NATO-erők, mondta Lavrov, a Biztonsági Tanácstól csak arra kaptak mandátumot, hogy repüléstilalmi zónát vezessék be civil lakosság védelme céljából. Kadhafi rendszer megdöntésére a NATO-nak senki nem adott mandátumot. "

    A kérdés, hogyan tovább ezekután?Á.

    VálaszTörlés
  32. Ez nem kérdés Árpi. Líbia éppen annak a módszernek a tesztelése volt Nyugat számára, amit most tovább akar alkalmazni egészen az orosz és kínai határig. Sem az oroszik, sem a kínaiak nem egyeztek bele Líbia bombázásába, de a NATO mégis bombázott és sem az oroszok, sem a kínaiak nem avatkoztak be. Ezt akarták kitesztelni a nyugatiak mielőtt a módszert bevetik máshol is. Most következne Szíria, aztán a többi.

    mm

    VálaszTörlés
  33. Szerintem meg direkt arra játszik a kazárság, hogy először a kínaiak/oroszok engedjék ki a szellemet a palackból.

    Valószínűleg ezért nem támadták meg még mindig Iránt, mert az ég világon nem tudtak semmit sem rájuk verni egyértelműen. Így egy Irán elleni támadás esetén mindenképpen az Amerika-Izrael páros lenne az agresszor(ezért a másik oldal válaszcsapása is teljesen indokolt lenne).

    8-10 évvel ezelőtt még meg tudták etetni a világot az antiterrorista szlogennel, de ma már egyre több embernek bűzlik a történet.

    VálaszTörlés
  34. Hugo Chavez idén augusztusban rendesen alátett a globálmaffiának: „Hugo Chavez úgy döntött, hogy hazaszállítatja országa aranytartalékait, amiket aztán a feltörekvő hatalmaknál, így többek közt Oroszországban szeretne elhelyezni, amit Moszkva örömmel megfontol.” Hugo Chávez elmondta, hogy az aranykitermelő és -feldolgozóipart is államosítja. Kína megnégyszerezi aranytartalékait. Ezek szalagcímek! Líbia elleni háború, főleg Tripoli mielőbbi elfoglalását összefüggésbe hozták Chavez követelésével, mert nem tehették volna meg a londoni és USA bankok, hogy hamis aranyat adjanak vissza Chaveznek, így Líbia 140 tonna valódi aranyát (is) akarták megkaparintani. Kahnt is azért tették parkolópályára, mert rájött, hogy a bankok hamis aranyat „őriznek”. Ez itt a honlapon is volt téma, anno kitárgyaltuk.

    Bukovinai: „nem azért van szükség mások aranyára, hogy abból pénz legyen, hanem azért, hogy másoknak semmije se legyen.” Ez Líbia kifosztásánál különösen igaz, mert így uzsora hitel felvételére kényszeríthetik az „újjáépítéshez”. Amúgy az újjáépítést nem inkább azoknak kellene megfizetni akik szétbombázták Líbiát?
    Kata

    VálaszTörlés
  35. mm,

    valahogy úgy van ez a hatalmasokkal, mint a gyerekekkel. Először földhöz vág egy poharat, aztán kilocsolja a ketchupot a szőnyegre, aztán felmászik az asztalra, és ha nem jön a nagypofon, akkor a szekrény tetejére is.
    Ha megérkezik a pofon, akkor sértődötten pityereg vagy ajvékol a sarokban, de belül tudja, hogy holnap újra megpróbálja. Egészen addig megy ez, míg nem kap egy nagyobb elfenekelést, vagy míg fel nem nő.
    A jelenlegi hatalom gyerek módjára, felelőtlenül cselekszik, és azt gondolja, hogy ha nem szól rá senki, akkor minden rendben van így...

    VálaszTörlés
  36. velorex, ez a hatalom fel nem nő max a fejünkre....Á.

    VálaszTörlés
  37. Azt hiszem hogy sokak számára még nem világos. Ami Líbiában történt arról, szól, hogy miként lehet megdönteni egy kormányt anélkül hogy a Nyugatnak kelljen harcolni a terepen. Mindenütt vannak ellenzéki csoportok (Iránban is) és ezek elkezdenek harcolni a helybeli kormány ellen,. a demokrácia nevében. Ha ők nem elegek a kormány megdöntéséhez (ritkán elegek), akkor jöhetnek a nemzeközi izlamista hordák, mint Líbiában. Ha még ez sem elég a kormány megdöntéséhez (Líbiában nem volt elég), akkor jöhet a NATO légierő ami lebombázza a kormányzati erőket. Ez egy 3 felvonásból álló tragédia ami gyakorlatilag kivédhetetlen egy olyan kormány számára, amely nem képes ellenállni a NATO légierőnek. Sem Szíria, sem Irán nem képes erre. Talán így már világosabb?

    mm

    VálaszTörlés
  38. Egyelőre tényleg úgy néz ki, hogy nem nagyon akarnak felnőni. Mintha idióta gyerekek irányítanák a világot... Sajnos a nevelőik még azt is elhitették velük, hogy ők különlegesebbek mint a többiek. Kellene a nagypofon, mert már a szekrény tetején járnak...

    VálaszTörlés
  39. Persze ezt a módszert csak muzulmán országokban lehet bevetni, mert máshová nem mennének harcolni az izlamista hordák. Az is szükséges, hogy Oroszország vagy Kína ne avatkozzanak be katonailag és most Líbiában kiderült, hogy nem is teszik meg, mert akkor azonnal kirobbanna a nagy háború. Az utolsó feltétel pedig az, hogy az áldozatnak kiszemelt kormány ne rendelkezzen nukleáris fegyverrel. A muzulmán világban egyelőre csak Pakisztánnak van nuk. fegyvere.

    mm

    VálaszTörlés
  40. mm,

    szerintem elég nyilvánvaló amit leírtál, évszázadok óta forgatókönyvek szerint zajlanak az események..

    VálaszTörlés
  41. Nem idióta gyerekek irányítják a nyugati világot, Velorex, hanem olyan emberek, akik hatalmat akarnak az egész emberiség felett és egyáltalán nem bánják, hogy közben akár több milliárd ember is belepusztul a hatalommániájukba.

    mm

    VálaszTörlés
  42. Nukleáris fegyverek, nem csak a hivatalos atomhatalmaknál hanem sok más helyen is lehetnek, a Szovjetúnió széthullásakor lehetett hallani ezt-azt.
    Ezzel csak azt akarom mondani, hogy érhet mindenkit meglepetés.

    VálaszTörlés
  43. mm,

    a gyerekek kifejezéssel valami olyasmit akartam érzékeltetni, hogy bár felnőtt testük és okos agyuk van, valójában buták és felelőtlenek, és talán rossz indulatúak is a hatalmasok. Pont, mint a vásott gyerekek.

    VálaszTörlés
  44. Velorex, az nem számít, ha egy kormánynak van egy kevés atombombája valahol egy pincében, főleg ha nem hívatalosan, mert ezzel nem képes veszélyeztetni a Nyugat lakosságait. Pakisztán olyan logisztikai nuk. rakétákkal rendelkezik, amivel elérheti akár Európát és ez az, ami számít ebben a mocskos játszában.

    mm

    VálaszTörlés
  45. Mondjuk inkább pszichopaták, Velorex. A hatalomvágy maximális, az empátiaképesség nulla.

    mm

    VálaszTörlés
  46. Lehet hogy igazad van mm, manapság a vállalati vezetők jelentős része is pszichopata, miért lenne ez másképp a nagy sakktábla mellett...

    VálaszTörlés
  47. A következő áldozatok (kb ebben a sorrendben):

    Szíria, Libanon, Jemen, IRÁN. Közben Venezuela is a listán van, de persze nem izlamista hordák eszközével, ott valszeg az amerikai gyalogság fogja elvégezni a piszkos munkát. Pakisztán és Észak-Korea is a listán vannak, de az atomfegyverük miatt előbb ezeket a fegyvereket valahogy semlegesíteni kell Amerikának (különleges kommandós akciók? haarpos célzott óriás földrengések? esetleg vmi más?). Aztán jönnek majd a nagyon könnyű prédák, a közép-ázsiai "isztánok", amik már határosak Oroszországgal és Kínával. Ott fog ugrani a majom a vízbe, mert ha akkor sem lendülnek támadásba Oroszország és Kína, akkor el vannak veszve... vagyis akkor fog kirobbanni a nagy háború vagy semikor.

    mm

    VálaszTörlés
  48. Velorex, elsősorban a pénzelitek pszichopaták (ez kb egy tucat bankárdinasztia összesen) és mivel csak olyan nyugati politikusok kerülhetnek nyeregbe, akiket ők jóvá hagynak...

    mm

    VálaszTörlés
  49. Én azon is csodálkoznék, ha Kína csak úgy hagyná elveszni Iránt és vele együtt az onnan kapott földgázt.

    VálaszTörlés
  50. Ez valóban nem egy előre megválaszolt kérdés, monnlight. Azonban nem biztos, hogy Kína készen áll már egy háborúra az USA-val szemben. Csak most kezdte el igazán gyártani a nukleáris tengeralattjáróit és a repülőhordozó hajóit. Fegyverkezés szempontból a Nyugat viszont a csúcson van.

    mm

    VálaszTörlés
  51. Egy dolog szinte biztos: ha folytatódik a Nyugat által távvezérelt "arab tavasz" forradalom (ami valóban a Wikileaks "kiszivárgásokkal" kezdődött tavaly) az orosz és kínai határok irányába (az "isztánok"), nem fogjuk megúszni a nagy háborút és mivel Magyarország egy ütköző zóna, a magyar lakosság nagy része belepusztulhat.

    mm

    VálaszTörlés
  52. Kezd armagedonná válni ez a blog , de a forgatókönyv lehetőségekkel egyetértek. Szerintem viszont úgy szeretnék bekebelezni a világot, hogy minimális radioaktív sugárzás kerüljön a légkörbe. Erre is van lehetőség, sőt. Erre írtam én, hogy kiütöm a királyt és magamévá teszem a királynét mert a matt nem érdekel:-))
    Az biztos, hogy a Kubai atomválság , kutyafüle volt ahhoz képest ami előtt állunk.Á.

    VálaszTörlés
  53. http://www.youtube.com/watch?v=XorKTwkFPDU&feature=player_embedded#!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.