2011. október 26., szerda

Az Európai Diktatúra kezdete: Az Európai Stabilitási Mechanizmus

AZ EURÓPAI STABILITÁST LÉTREHOZÓ MECHANIZMUS (ESM)

Etam Samat, 2011. október 24., 4:31 Facebook

http://consilium.europa.eu/media/1216793/esm%20treaty%20en.pdf

(Nem összetévesztendő az Európai Pénzügyi Stabilitási Mechanizmussal (EFSM) vagy az Európai Pénzügyi Stabilitási Eszközzel (EFSF), melyek a hírekben sokat szerepelnek)

Az ESM egy teljesen új EU adminisztrációs terv. Az alkalmazásához Brüsszel a 17 európai uniós tagország pénzügyminisztereit kérte fel. Ezek a miniszterek Brüsszelbe mennek kezükben a nemzetük páncéltermeinek kulcsával és teljes körű felhatalmazással, hogy Brüsszel bármikor annyi pénzt vegyen ki azokból, amennyit akar, amikor csak akarja és bármilyen gyakorisággal. Az ESM célja az állandó és korlátok nélküli hozzáférés. A 17 miniszter nem tartozik számadással, hogy mekkora összeget vesznek ki és arról sem, hogy mire költik azt. Az ESM miniszterek teljes körű immunitást élveznek, semmilyen kormányzati, közigazgatási és bírói intézkedés alá nem vonhatók. A parlamenteknek semmilyen beleszólásuk sem lesz az ESM szerződés hatálya alatt dolgozó pénzügyminiszterek munkájába. Ez a szuverén demokráciák végét jelenti a 17 EU tagországban!

Ez a szerződés a 17 tagország ratifikálása után véglegessé válik. A ratifikáció várhatóan a mai nap és december 31-e között lesz.
(Magyarországot ez a szerződés egyenlőre nem érinti))

Az egyetlen megmaradt demokratikus szalmaszál az, hogy tájékoztatjuk a parlamenti képviselőinket, hogy nem akarjuk ratifikáltatni ezt a szerződést! Ha most nem cselekszünk, a parlament nagy valószínűséggel ratifikálni fogja, csakúgy mint ahogy eddig minden szerződést. Nem valószínű, hogy megértették (kieg tőlem: dehogynem!), hogy ez a szerződés VÉGLEG megszünteti a kontrollt az ország pénzügyei felett!! El se tudják képzelni (dehogynem, sőt akarják ezt!)!

A legtöbb európai uniós polgárnak semmi információja nincs erről a szerződésről. Egyetlen nemzeti vagy nemzetközi napilap sem írt erről a szerződés tervezetről. Brüsszel mindössze egyetlen másolatot közölt a szerződésről angol nyelven! Az euró-zóna állampolgárainak 96.5%-a más nyelvet tudhat anyanyelvének!

Ez a levél tájékoztatja önt és arra kéri töltsön el azzal pár órát, hogy elküldöd ezt a levelet olyan címekre, ahol később a Google kereső könnyen megtalálja.

   1. Az országos és helyi napilapokhoz és magazinokhoz
   2. A TV társaságok hírszerkesztőihez
   3. A kormányzati szervek minden szintjéhez (önkormányzatok, minisztériumok)
   4. Fontos szervezetekhez, állami és magán intézményekhez
   5. Az összes párt szervezetnek
   6. és végül de nem utolsósorban, az összes parlamenti képviselőnek

Ha rendelkezik internet hozzáféréssel akkor kérje meg a barátait és kapcsolatait, hogy segítsenek. A következő videó a You Tube-on szintén egy tájékoztató a szerződésről:

ESM, the new European dictator!

http://www.youtube.com/watch?v=rxMOW94V6xQ
(felirat Angol, Holland, Francia, Spanyol, portugál, Olasz és Bolgár nyelven hozzáférhető. www.courtfool.info)

Az alábbi cikkek szabadon másolhatók és terjeszthetők:

ESM, the new European dictator!
http://www.courtfool.info/en_ESM_the_new_European_dictator.htm

ESM, a coup d'etat in 17 countries!
http://www.courtfool.info/en_ESM_a_coup_d_etat_in_17_countries.htm
(A cikkek hozzáférhetőek Angol, Holland, Francia, Spanyol, Portugál, Olasz és Bolgár nyelven. www.courtfool.info)

Ön egyike azon kevés személyeknek, akit ez az információ elért. Kérem ne állítsa meg ezt az információt! Még ha nagyon elfoglalt is, kérjük továbbítsa olyan személynek aki azonnal cselekedni tud! Kérem tájékoztasson erről mindenkit, akit csak tud! A levél már elindult Németországban, Hollandiában, Francia országban és Portugáliában! A többi 13 országban most indul.

300 millió ember él az euró zónában, akik remélhetőleg nem akarják megtapasztalni ezt a készülő diktatúrát!
-------------
Remélhetőleg még maradt annyi nemzeti érdekvédelmi ösztön az egyes kormányokban, hogy nem támogatnak ilyen hülyeséget.
Tudom álomvilág gondolat, de érdemes lenne egy "független" felmérést készíteni, hogy vajon az európai polgárok mennyire támogatják az Európai Egyesült Államok létrehozását. A nemzetek ennyi különbözősége ellenére talán mégis össze tudják hozni ezek a rohadékok, ha ügyesen, a szokott módon használják a médiafölényüket.
Tegnap az MTV-n az LMP képviselőjének szavaiból úgy tűnt, hogy ők, és a mögöttük állók támogatják, a Jobbik nagyon ellene van, a Fidesz meg játssza a szokásos ködszurkálást, nem tudni mi a lófaszt akar, bár kommunikációjában elkötelezett az EU felé.

TT

49 megjegyzés:

  1. TT,

    ez is egy baljós jel, ami nézetem szerint háborús készülődést is jelenthet... Köszi a cikket!

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük TT,

    Brutális..... Nagyjából hivatalossá tennék azt, amit sok háttérhatalmi tag már most is művel.

    VálaszTörlés
  3. Magyarország esetében nem is szükséges bármit ratifikálni, hiszen Gyurcsány óta már minden gazdasági lépést számunkra Brüsszel vagy az IMF határozza meg és most az orbanizmus mindezt csak hivatalossá teszi.

    mm

    VálaszTörlés
  4. Hogy ezeket sokan nem tudják vagy nem akarják tudni (pl a Jobbik) Magyarországon, az egy dolog. Az viszont már nyilt hazaárulás, amikor egy parlamenti "ellenzék" nem teszi fel a kérdést, vajon a görögöknek miért lehet elengedni az államadósság felét (most éppen ezt döntötték Brüsszelben), és a magyaroknak nem. Igaz, Vona talán nem követi az eseményeket, olyannyira el van foglalva a következő könyvének írásával és a rovásírás versenyek kihírdetésével.

    mm

    mm

    VálaszTörlés
  5. mm, volt még egy nemzetvezető, aki könyvet írt miközben az ablakon behallatszottak a szovjet ütegek lövései.A végét meg már ismerjük.

    VálaszTörlés
  6. Vona nem nemzetvezető. Akkor lesz az, ha tesz is valami kézzelfoghatót a nemzetért. Nincs nemzetvezetőnk és ha így megy tovább, hamarosan nem lesz már nemzet sem.

    mm

    VálaszTörlés
  7. mm. lemaradtak az idézőjelek a nemzetvezető körül, így gondoltam.

    VálaszTörlés
  8. Nem ártana azért ezt az egész ügyet egy kissé fentebbről is megvizsgálni.

    Úgy néz ki a helyzet jelenleg, hogy "először" is van egy viszonylag homogén USA szuperhatalom, mely egyelőre szövetségben áll a korántsem egységes EU-val, de mindkettőt a kabbalista kazár és angolszász elit irányítja. (néha úgy tűnik egymás vetélytársaként)

    Másodsorban van egy BRIC tömb, ami már kiegészült egy "S"-el, mert Brazília, Oroszország, India és Kína után a Dél-afrikai Köztársaság is csatlakozott a tömbhöz. Vélhetően fű alatt, olykor nyíltan néhány Dél-Amerikai ország (pl. Venezuela), valamint Irán is ehhez a koalícióhoz húz.

    Aztán van egy pán-arab világtömb, amelyik a zsidók hatékony bomlasztásának eredményeképpen nem igazán egy egységes valami, sőt egy nagy-nagy - aljas célokra is - kihasználható embermassza. Törökország is szerintem ide tartozik.

    És végül van egy Afrikai Únió, amelyik tulajdonképpen még mindig a gyarmattartók kezében van, és távolról sem egységes.

    Szóval ebben a világ-geopolitikai helyzetben, ahol négy tömb áll szemben egymással, itt vagyunk mi, az Európai és Ázsiai gyökerekkel rendelkező ősnép, akinek nincs nemzeti vezetősége, és 500 éve oda rángatják vagy oda húz ahol az erősebb kutya baszik.

    Ez a kis bevezető után nézzük meg, hogy mik a lehetőségeink. Felvázolok néhány eshetőséget:

    1. Maradunk a seggünkön ebben a szövetségi rendszerben, amelynek következtében az emberanyag-fölénnyel rendelkező BRICS és az arab-liga is egyértelműen ellenségnek fog tekinteni. Nem jósolom tovább.

    2. Valami csoda folytán átnyergelünk a BRICSbe, ahol mint csatlós fognak kezelni előretolt támaszpontként. Nem egy szép jövőkép. Ráadásul nekem pl. semmi kedvem egy kínai típusú világban élni, ahol a gyerekemet bármikor eltaposhatják, és rá sem hederítenek.

    3. Tingli-tanglizunk még egy darabig olyan narancs-módon a két nagy tömb között, miközben folyamatosan érkeznek hozzánk arabok, zsidók, meg mindenféle népek, aminek meg az lehet a következménye, hogy ha a "nagyok" békén is maradnak, a milliós cigányaink és a bevándoroltjaink révén belső feszültségek akkor is képesek szétszaggatni az országot. Ez sem tűnik egy szép jövőnek.

    Tulajdonképpen egyik jövőkép sem tűnik valami bíztatónak. A jelenlegi még úgy ahogy élhető rendszerünk pillanatok alatt felbomolhat, mert egyik oldalon elfogyni látszik a szufla, a másik oldal egyre erősebb, a harmadik és negyedik meg csak egy manipulált embertömeg. És akkor jön a kétforintos kérdés: a nagyhatalmi sakkjátszmában melyik tömb milyen szerepet szán nekünk, Európa közepének, és mi - illetve az aktuális lakájkormány - meddig bírja a feszültséget? Mert a kötél bizony feszül.

    Egyet biztosan kijelenthetek szerintem mindannyiunk nevében:
    ÉN NEM SZERETNÉM SEM A KAZÁR RABSZOLGA-KAPITALIZMUST, SEM A KÍNAI, SEM AZ ARAB RENDSZERT TUDNI A FEJEM FELETT! A mi utunknak valahogyan egyedinek kell lennie! Nem elkülönülten a világ négy tájától, hanem egyesítve azok erényeit, leépítve azok hátrányait. Álmodok csupán?

    Végül egy idézet, mely pont idevág:
    „A Brit Birodalom idején az új gyarmatok meghódítóinak jelszava volt, hogy a fehér ember civilizációs misszióval rendelkezik. A későbbiekben az Egyesült Államokban a ködös Albionból érkezettek ezt az elgondolást elmélyítették és kibővítették, átnevezték „demokráciának”. Csakhogy kiderült: a világban igen sok a civilizáció, és – ha nem zavarják meg őket – nagyszerűen kiegészítik egymást.”

    http://hungarian.ruvr.ru/2011/09/12/56050025.html

    TT

    VálaszTörlés
  9. Még egy dolog: a nyugati tömb kimerülni látszik, de végső soron kiprovokálhat egy számára életmentő háborút. Ha ez mégsem történik meg, a keleti tömb valószínűleg akkor sem marad a seggén, mert a létrejött nagyhatalmi vákuumot ki kell tölteni valamivel.
    És szerintem ez lesz az pillanat, amikor a "zavarosban halászva" meg kellene találnunk önmagunkat, a valóban magyar utat.

    TT

    VálaszTörlés
  10. Néhány EU-elkötelezett zsidó ismerősöm viszont határozottan azon a véleményen van, hogy nekünk muszáj bent maradni az EU-tömbben, ahol még van esély ellensúlyozni a többi világtömb erejét, mert ha leszakadunk, akkor könnyen a "senkifia" Albánia, vagy Ukrajna sorsára juthatunk.

    A franc tudja! Abban azért egyetértek velük, hogy nem biztos, hogy veszélytelen a jelenlegi helyzetben sehová sem tartozni. ÉS az is igaz, hogy mi emberileg, erkölcsileg, empátia és sok más egyéb szempontjából inkább vagyunk európaiak, mint ázsiaiak. Ebből kifolyólag nem biztos, hogy jó ha csak kelet felé húzunk. Inkább valami egyensúlyfélét kellene megtalálni a két felettünk szemben álló fél között. Egy Hidat.

    TT

    VálaszTörlés
  11. TT, sokfelé elkalandoztál, de mutatok még valamit!
    Szerintetek csak és kizárólag a turizmus növelése érdekében készítik ezeket az amúgy szép reklámfilmeket?

    Hungary - World of Potentials
    http://www.youtube.com/watch?v=Hmz8Ni9zO4M&feature=fvwrel

    Már a címben is benne van, amire büszkék kellene legyünk: Magyarország, az adottságok világa! De akkor miért érzek inkább féltést mint büszkeséget, amikor ilyen reklámfilmek járják be a világhálót...?
    Tán csak nem ezek is a "gyertek az új hazába" törekvés szárnyai alatt futnak?
    Panka.

    VálaszTörlés
  12. TT, szerintem nem kell nekünk ide vagy oda húzni. Most egy nemzeti kormánynak egyszerűen arra kellene koncentrálni, hogy legyen újra magyar gazdaság (vagyis munka mindenkinek) és legyen megoldva a cigánykérdés. Mindent e célok alá kellene vetni és e célok érdekében okosan de tökösen cselekedni. Orbán szerint "Magyarország teljesen el van kötelezve az EU felé" (vagyis Brüsszel felé). Ez a szokásos Orbán duma: mindig a nemzet nevében állítsa saját marhaságait. A magyarok többsége nem akar elkötelezett lenni semmilyen birodalom felé, csak éppen élni és ehhez nem kell hogy elkötelezzül magunkat ide vagy oda, mert meg vannak a lehetőségeink anélkül is (a magyar föld, vízkészlet és ész). Már csak egy tökös-értelmes kormány hiányzik, de az piszokul.

    mm

    VálaszTörlés
  13. Panka, ez egy sima turisztikai reklámfilm amit egyébként az ír turisztikai reklámfilmek mintája alapján készítettek. Ilyen filmeknek sosincs közük az ország valóságához, olyan ez mint amikor az USA-t a new-yorki felhőkarcolókkal és a texasi cowboyokkal hírdetik az európai turista palimadár számára.

    mm

    VálaszTörlés
  14. Hmm..

    Szlovákia az euróövezet egyetlen országaként nem fogja növelni hozzájárulását az Európai Pénzügyi Stabilitási Eszközhöz (EFSF), mert a szerdai brüsszeli csúcstalálkozón felmentést kapott - közölte Iveta Radicová miniszterelnök csütörtökön délelőtt Brüsszelben.

    http://kuruc.info/r/3/87232/

    TT

    VálaszTörlés
  15. Úgy tűnik ez az Iveta nuni tökösebb, mint a zorbán.

    "...vannak bizonyos határaink, vannak bizonyos feltételeink, s ezt a határt egyszerűen nem lépjük át"

    Mikor hallottunk ilyet "magyar" politikus szájából a zelmúlthúszévben???

    TT

    VálaszTörlés
  16. Egy kis oktató-film :

    http://www.youtube.com/watch?v=EUMK1gHOS9o

    Misi-nek is ajánlom a figyelmébe (asszem ő volt az aki Gandhi néven írt valamikor ide vagy máshova)

    No komment.

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  17. "Vona Gábor reagált továbbá az Orbán Viktor által az államadóssággal kapcsolatban elmondottakra is: a Jobbik elnöke szerint a kormányzat az államadósság nagyütemű és gyors visszafizetését próbálja erőltetni, „fizessünk, ha beledöglünk is” - tette hozzá. A politikus leszögezte: történelmi lehetőség előtt állunk, ugyanis most újratárgyalhatnánk az államadósság kérdését. Szerinte ezt jobb lenne saját magunk által ellenőrzött folyamaton keresztül megkezdeni, mint akkor, amikor már külső tényezők kényszerítenek erre minket. A honatya kiemelte: az államadósságot a jelenlegi hazai és nemzetközi gazdasági kondíciók mellett nem tudjuk kinőni, így visszafizetni sem. Hozzátette: nem az adósság megtagadását javasolják, hanem átütemezést, a visszafizetés átmeneti felfüggesztését, illetve esetlegesen az államadósság egy részének a leírását."


    "A honatya kiemelte:"Vona Gábor HONATYA:-))Teli vagyunk hongatyákkal...nagy baj már nem lehet.

    VálaszTörlés
  18. http://www.sg.hu/cikkek/85427/kinai_hackerek_zavartak_meg_amerikai_muholdakat

    Érdekes dolog, hogy 3-4 évvel ezelőtti ügyeket nagy hirtelen előszednek a cilinderből, pont most, amikor olyan nagyon "baráti" a viszony a 2 állam között.

    VálaszTörlés
  19. http://jovonk.info/2011/10/27/orosz-vedelmi-rendszer-irannak

    Na Mózi, azért mégiscsak segítenek Iránnak.

    VálaszTörlés
  20. Visszatérnék Vona honatyára, hol vannak a Postaszar szerkesztői, hogy megírják, KI NYAL MA?XDD VONA HONATYA-gatya, ki nyal ma?Vagy itt dukál a nyalás?

    VálaszTörlés
  21. Kína sem tétlenkedik azon túl, hogy EU-ban nem kis érdekeltségeket szerez a pénzével, másképp is betart USA-nak: "Felvásárolja Amerika védőbástyáit a terjeszkedő Kína"
    http://www.origo.hu/nagyvilag/20111026-felvasarolja-amerika-vedobastyait-a-csendes-oceanon-terjeszkedo-kina.html
    Itthon meg (Európa közepén) ismét fenyegető nácionista összeröffenést tartanak MTA-n és a Parlamentben: "Cionista parlamenti képviselők gyülekeznek Budapesten"
    http://kuruc.info/r/26/87333/
    Kata

    VálaszTörlés
  22. Honatya ide vagy oda, a Jobbik kormányválasztási győzelmének lőttek, ha csupán két dolog bekövetkezik a választások előtt, már pedig be fognak, mert ezeket könnyű megvalósítani a háttérhatalom számára, ami még hosszú évekig akarja Viktor gauleiterén keresztül irányítani a magyar tartományt.

    mm

    VálaszTörlés
  23. mm, mire gondolsz pontosan?Á.

    VálaszTörlés
  24. Erre?!
    "1. Az európai gazdaságokat le kell építeni!
    2. A nemzeti kormányok jogkörét le kell csökkenteni!
    3. Be kell vezetni a katonai irányítást!
    A fentiek alapján elmondható, hogy a "krízishelyzet" előidézése, további rontása, IRÁNYVONAL, és folyamatban van Európa népei átverése, kiirtással egybekötött rabszolgásítása, a bankárkaszt, és a velük bűnszövetkezetbe tömörült politikusklánok által!
    Körmönfont, ravasz taktika, hogy az egyik "szövetséges", látszólag a másik ellen támadva korlátozza, fosztja ki, a harmadik, gyanútlan felet, adott esetben Európa, és az USA népességét!.Tulok"Á.

    VálaszTörlés
  25. Nem Árpi, sokkal egyszerűbb: jövőre Budaházy pártot alapít és nyomban elveszi a Jobbik szavazói egy jelentős részét aztán Orbán kétharmados lakájparlamentje egyfordulatossá teszi a kormányválasztást és kész, külön-külön sem Budaházy, sem Vona pártja nem lesz képes megnyerni a választásokat. Az "oszd meg és uralkodj" csel soha nem avult még el.

    mm

    VálaszTörlés
  26. Salut la France! Éppen most Franciaországból is van olvasónk hehe..

    mm

    VálaszTörlés
  27. mm, mint már írtam a BAÉSZ is párttá alakul, ez is része szerinted az oszd meg és uralkodj programnak, vagy ránk ez nem vonatkozik, mert a kutya sem fog törődni velünk:-))

    VálaszTörlés
  28. Visszatérve az "oszd meg és uralkodja"-hoz, ezt volt már valszeg a cél az utolsó választásokon a "Magyarok Szövetségével" és Csurkával, de végül is annyira nem jött be az MSZ, hogy nem is alakult át párttá, Csurka pedig szintén nem hozta a formáját. Budaházy viszont, az más tészta: nagyon sok nemzeti érzésű fiatal egy magya Nelson Mandelát, egy igazi nemzeti hőst lát benne és bizonyára sokan inkább rá szavaznának, mint egy túl intellektuálisnak és puhának tűnő Vonára. Ennek köszönhetően, Budaházy kiváló választási fegyver lehet a narancs hatalom kezében.

    mm

    VálaszTörlés
  29. Ahogy mondod, Árpi. Sajnálom, de szerintem valóban az lenne a helyzet egy BAÉSZ párttal, mint annó az MFNK-val, vagyis kár a gőzért.

    mm

    VálaszTörlés
  30. meglátjuk mm , meglátjuk. Eddig sem hallottam mást mint hogy kár a gőzért. Szerintem nem volt kár, annak ellenére, hogy meg nem oldottunk semmi ami egetverő lenne, de ez nem rajtunk múlott. A perek amit elkezdtünk, büntető feljelentések, javaslatok(időben megtéve, nem mint a mostani sok tudálékos közgazdász által) egyszer hivatkozási alapok lesznek. mm a becsülettel elvégzett munka soha sem hiábavaló. Az MFNK más tészta, de nem akarok olajat lökni a tűzre.Á.

    VálaszTörlés
  31. ". A perek amit elkezdtünk, büntető feljelentések, javaslatok(időben megtéve, nem mint a mostani sok tudálékos közgazdász által) egyszer hivatkozási alapok lesznek."...
    Ez az! Ezzel lehet egyetérteni!
    Tegyük meg azt, amire tehetségünkből telik! Ki-ki!
    Talán nem lehúzni kellene a kezdeményezéseket...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  32. Jön október 11, amikor felébred TAMUANCSÁN és minden megváltozik az emberek világában! Kitartás!

    13KK

    VálaszTörlés
  33. Melyik október 11? Az idén már nem lesz több. :-)
    Nem novembert akartál írni? Mint 2011.11.11.

    12KK

    VálaszTörlés
  34. Beteg vagy, vagy csak fénytested lesz?

    Dr. Georgi Stankov – Hogyan kell Helyesen Értelmezni a klinikai tüneteket a Fény Test kialakításában

    I. rész

    http://tudatbazis.hu/beteg-vagy-vagy-csak-fenytested-lesz

    GA

    VálaszTörlés
  35. November 11-én nyitva lesz a csillagkapu! Mindenki átmehet rajta egy magasabb dimenzióba ahol a kristálytestet fogja megkapni és ahol már nem lesz sem betegség, sem öregedés és ez nagyon jó mert akkor már nem kell TB járulékot sem fizetni! Allelúja allelúja!

    13KK

    VálaszTörlés
  36. Na ez olyan postaimrésre sikerült, KK13. Opniii, megyünk Opniiii...

    hahaha

    VálaszTörlés
  37. Az Opniszökevények pártját kéne megalapítani, garantált szavazóbázis.

    VálaszTörlés
  38. Mózinak ajánlom és mindenkinek aki szereti ezt a műfajt:

    http://www.youtube.com/watch?v=0RP5VxQtrGE

    Az üzenetet a bemutató 42. majd a 32. másodpercének fejben történő összerakásával érthetjük meg.

    TT

    VálaszTörlés
  39. Felemelkedés tüneteinek enyhítésére :)))))))):

    Citromfű - 0.1% illóolajat, keserűanyagot és cseranyagot tartalmaz. Nyugtató, görcscsillapító és szélhajtó hatású. Aki nehezen tud elaludni, annak ajánlott vacsora után, lefekvés előtt egy csésze mézzel ízesített citromfű teát innia. Mindez hatásosabb lehet macskagyökérrel együtt készítve. Ugyanez a tea reggel és este fogyasztva idegerősítő hatással rendelkezik.
    A citromfű tea csökkenti a feszültséget, természetes módon oldja a kellemetlen érzéseket, a fejfájást és a nyugtalanságot.

    A citromfűből – ha önmagában fogyasztjuk – ajánlott 1-2 kávéskanálnyi mennyiséget 2 dl vízzel leforrázni. A víz legyen forró, de ne legyen forrásban. A teát lefedve hagyjuk állni 10 percig és utána fogyasztható. Macskagyökérrel kombinálva 1-1 kávéskanálnyi mennyiségből készítsük el a főzetet.

    Orbáncfű - Sikeresen használható depressziós állapotokban. Gyógyhatását háromféle hatóanyaga együttesen biztosítja: a levelein képződő 0,1%-os illóolaj, a sárga flavonoid festék, valamint a száron és levélen felhalmozódó piros festékanyag, a hipericin.

    Az orbáncfű hangulatjavító hatása lassan érvényesül, legalább 15 napig folyamatosan alkalmazni kell. A nyugtalanság és a szorongás együttes előfordulása ellen is jó szer az orbáncfű. Depresszió vagy neurózis ellen az orbáncfű önállóan vagy teakeverékben adható.

    Egy vagy két kávéskanálnyi orbáncfüvet rövid ideig főzzünk 2 dl vízben, majd néhány percig hagyjuk állni. Reggel és este fogyasztható egy-egy csészényi tea.

    Az orbáncfű különösen hatásos teakeverékekben alkalmazva. Érdemes az orbáncfüvet citromfűvel kombinálni 1-1 arányban és ebből készíteni főzetet. A citromfű nyugtat, erősíti az idegeket, az orbáncfű gyógyítja a depressziót.
    Tüneti szerekkel lehet játszani pánik/félelem esetén.
    Homeopátiában: Gelsemium C15 (alkalmanként), orbáncfű tea, és a folsav rendszeres szedése, mind mellékhatás nélkül, természetes formában veszik el ezt a fajta, borzalmas érzést...

    VálaszTörlés
  40. Közel a vég skacok:

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VnqqdG0MYTs

    Mindez amcsi közep-déli részén.

    12KK

    VálaszTörlés
  41. 12KK, ez tényleg aggasztó, mert annak a jele, hogy nagyon növekszik a kozmikus sugárzás körülöttünk. A kozmikus sugárzás pedig nem éppen életbarát. Eddig csak a sarkokon lehetett látni aurora boreálisokat, most már közel a sűrűn lakott amerikai területeken is előfordul. Létezik egy nagyon aggasztó indián profécia ami éppen a "vörös egekről" szól mint utolsó állomás és a profécia ezt megelőző elemei már bejöttek: http://www.wolflodge.org/visibiliti/prophecy/redsky.htm

    mm

    VálaszTörlés
  42. I detail here a prophecy of an Apache wise man called Stalking Wolf.

    The Grandfather had many personal and global prophecies which he shared with Tom Brown. However, in the 1920's he had a series of 4 prophecies concerning the destruction of man. He said that we could still change things, even after the first two prophecies came true, but there could be no turning back after the third.

    A spirit warrior guided the Grandfather through a series of visions. In each, he saw the effects of each via a form of spirit (or astral) travel. The spirit warrior said: "These are the things yet to come that will mark the destruction of man. These things you may never see, but you must work to stop them and pass these warnings on to your grandchildren. They are the possible futures of what will come if man does not come back to the earth and begin to obey the laws of Creation and the Creator. These are four signs, four warnings, that only the children of earth will understand. Each warning marks the beginning of a possible future, and as each warning becomes reality, so too does the future it marks."

    1st Vision The Grandfather found himself in a dry place with little vegetation. He entered a village, from which the stench of death came forth. A horrific sight of living starvation and the bodies of the dead greeted him - the frail frames telling of death by starvation. The Grandfather was met by an man, who he felt was the spirit of an elder of these people. The elder told him "Welcome to what will be called the 'land of starvation'. The world will one day look upon this with horror and will blame the famine on the weather and the Earth. This will be the first warning to the world that man cannot live beyond the laws of Creation, nor can he fight Nature. If the world sees that it is to blame for this famine, then a great lesson will be learned…This will be the first sign. There will come starvation before and after this starvation, but none will capture the attention of the world with such impact as does this one. The children of the earth will know the lessons that are held in all of this pain and death, but the world will only see it as drought and famine, blaming nature instead of itself."

    [Comment: would seem to describe the great African famine that inspired Live Aid]

    Later, the spirit warrior came again to the Grandfather. Again he spoke: "It is during the years of the famine, the first sign, that man will be plagued by a disease, a disease that will sweep the land and terrorise the masses. The white coats will have no answers for the people, and a great cry will arise across the land. The disease will be born of monkeys, drugs and sex. It will destroy man from inside, making a common sickness a killing disease. [Comment: AIDS] Mankind will bring this disease upon himself as a result of his life, his worship of sex and drugs, and a life away from Nature. This, too, is a part of the first warning;but, again, man will not heed this warning and he will continue to worship the false gods of sex and the unconscious spirit of drugs. The drugs will produce wars in the cities of man, and the nations will arise against those wars, arise against that killing disease. But the nations will fight in the wrong way, lashing out at the effect rather than the cause. It will never win these wars until the nation, until society, changes its values and stops chasing the gods of sex and drugs. It is then, in the years of the first sign, that man can change the course of the probable future… But once the second sign of destruction appears, the Earth can no longer be healed on a physical level. Only a spiritual healing can then change the probable futures of mankind."

    VálaszTörlés
  43. Nem kell aggódni, még a nagy elnyomásban is van élet..

    http://www.youtube.com/watch?v=kWILtbxZRmQ&feature=related

    VálaszTörlés
  44. 2nd Vision

    After a period of rest, The Granfather is transported to another scene. A dry landscape, barren of vegatation was the scene with animals laid dying. The heat was oppressive. The Sun seemed to be larger and more intense and no birds or clouds could be seen. It was then that the sky seemed to surge and huge holes began to appear. These holes tore with a resounding, thunderous sound, and the very Earth, rocks and soil shook. Grandfather saw further visions of dying fish and dolphins, accompanied by tremendous upheavals of the Earth and violent storms. Piles of garbage reached to the skies, forests lay cut and dying, coastlines were flooded and storms grew more violent and thunderous. With each passing moment, the Earth shook with greater intensity. The spirit warrior confirmed Holes in the Sky would be the second sign. "The holes in the sky and all that you have seen could become man's reality. It is here, at the beginning of this second sign, that man can no longer heal the Earth with physical action. It is here that man must heed the warning and work harder to change the future at hand. But man must not only work physically, he must work spiritually, through prayer, for only through prayer can man now hope to heal the Earth and himself…It is the time of these holes that will mark a great transition in mankind's thinking. They will then be faced with a choice - a choice to continue following the path of destruction, or a choice to move back to the philosophy of the Earth and a simpler existence. It is here that the decision must be made, or all will be lost."

    "Lyukak" az égben... vagyis tornádók és hurrikánok sokasága?

    VálaszTörlés
  45. 3rd Vision

    After a period of four days of contemplation the Grandfather received the third vision. He saw the sky turning to a liquid and then blood red. The red colour of the sky was like nothing he had seen before in a sunrise or sunset. The colour was that of man, not of Nature, and it had a vile stench and texture. It seemed to burn the Earth wherever it touched. As sunset turned to night, the stars shone bright red, the colour never leaving the sky, and everywhere the cries of fear and pain were heard. The spirit warrior explained: "This, then, is the third sign, the night of the bleeding stars. It will become known throughout the world, for the sky in all lands will be red with the blood of the sky, day and night. It is then, with this sign of the third probable future, that there is no longer hope. Life on Earth as man has lived it will come to an end, and there can be no turning back, physically or spiritually. It is then, if things are not changed during the second sign, that man will surely know the destruction of the earth is at hand. It is then that the children of the earth must run to the wild places and hide. For when the sky bleeds fire, there will be no safety in the world of man."

    The spirit next described the time frame: "From this time, when the stars bleed, to the fourth and final sign, will be four seasons of peace [i.e. one year]. It is in these four seasons that the children of the Earth must live deep in the wild places and find a new home, close to the Earth and the Creator. It is only the children of the Earth that will survive, and they must live the philosophy of the Earth, never returning to the thinking of man. And survival will not be enough, for the children of the Earth must also live close to the Spirit. So tell them not to hesitate if and when this third sign becomes manifest in the stars, for there are but four seasons to escape."

    Vörös egek... kozmikus sugárzás növekedése miután a HAARP-os műveletek valahogy megrongálták a bolygó természetes mágnes pajzsát?

    VálaszTörlés
  46. 4th Vision

    Finally, the 4th vision, this time described by the voice of a young child, was given to the Grandfather. "The fourth and final sign will appear through the next ten winters [i.e. following 10 years] following the night that the stars will bleed. During this time, the Earth will heal itself and man will die. For those ten years, the children of the Earth must remain hidden in the wild places, make no permanent camps, and wander to avoid contact with the last remaining forces of man. They must remain hidden, like the ancient scouts, and fight the urge to go back to the destruction of man. Curiosity could kill many."

    The Grandfather asked about what was to befall the worlds of man. The child's voice told him: "There will be a great famine throughout the world, like man cannot imagine. Waters will run vile, the poisons of man's sins running strong in the waters of soils, lakes and rivers. Crops will fail, the animals of man will die, and disease will kill the masses. The grandchildren will feed upon the remains of the dead… Roving bands of men will hunt and kill other men for food, and water will always be scarce, getting scarcer with each passing year. The land, the water, the sky will all be poisoned, and man will live in the wrath of the Creator…Man will be destroyed, his cities in ruin, and it is then that the grandchildren will pay for the sins of their grandfathers and grandmothers."

    The voice reiterated that there would only hope during the 1st and 2nd signs."…Man will be given these warnings, if unheeded, there can be no hope, for only the children of the earth will purge themselves of the cancers of mankind, of mankind's destructive thinking. It will be the children of the Earth who will bring a new hope to the new society, living closer to the Earth and Spirit."

    Nos...

    VálaszTörlés
  47. Mit nos?
    Nem tudtátok? Jó hátszéllel zuhanunk...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  48. Visszatérve a témához: http://www.youtube.com/user/courtfoolnet#p/u/7/rxMOW94V6xQ

    mm

    VálaszTörlés
  49. Drábik János; NEM FIZETEK !! 2. (Hol a pénz ? 1945-2011)
    http://www.youtube.com/watch?v=6cexSMR4Ges&feature=email&email=comment_received

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.