2011. november 17., csütörtök

Államadósság Grafikusan...

Szeretem a szemléletes dolgokat. Az alábbi oldal az, ne sajnáljátok az időt, hogy végig olvassátok elejétől a végéig.
http://allamadossag.net78.net/

4 megjegyzés:

  1. Csak 12-szer? Legközelebb ha találkozok Roccsidékkal nem is fogok merni a szemébe nézni, akkora a bűntudatom. Még jó hogy van nekünk Viktor, aki mindent megtesz hogy legalább 24-szer legyen a 12-szerből és akkor talán roccsidék megsimogatják a buksijunkat.

    mm

    VálaszTörlés
  2. mm,
    állítólag vannak a parlamentben nemzeti erők, talán ideje lenne, hogy élve képviselői jogaikkal, összetákoljanak egy egyszerű excel táblázatot, amiből kiderül, hogy mikor, mennyi hitelt vett fel az ország, és hogy mikor mennyit fizettünk vissza eddig. Ha ez a kis táblázat elkészül, akkor el lehet kezdeni utánajárni, hogy milyen gyárak és egyéb dolgok épültek ebből a pénzből, illetve hogy kik kaptak belőle. Ha esetleg kiderülne, hogy a hitelt nem az ország érdekében használták fel, akkor a hitelezőknek adjuk meg, hogy kinél keressék a hitelbe kihelyezett pénzüket és kamatait...

    VálaszTörlés
  3. Velorex, attól tartok hogy bizonyos témák erősen tabuk már a blablamentben és az "ellenzéki" képviselők is jobban ragaszkodnak a kis komfortos profipolitikus életükhöz (havi bruttó 750 ezer és nincs kötelezettség bejárni a "munkahelyre" sem persze teljesítmény kötelezettség..), mint megszegjék a tabukat. Tudod, Velorex, az ő életük és a tiéd (a miénk) csak látszólag azonos "rezgésdimenziókban" zajlanak.

    mm

    VálaszTörlés
  4. http://aranykor.freeblog.hu/archives/2011/11/18/A_nemzetek_elleni_haboruban_a_kormany_elvesztette_a_csatat/

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.