2011. december 2., péntek

Dahlia Wasfi beszéde



http://vilaghelyzete.blogspot.com/2011/12/megdobbento-video-az-igazsagrol.html

31 megjegyzés:

  1. Végül mindig az erőszak győzött a történelemben, az részletkérdés, hogy a túlerőt szakócák, íjak, géppisztolyok vagy atom bombák biztosítják...

    VálaszTörlés
  2. Lehet, hogy valóban létezik a ciklikusság, hogy x millió évenként mindig újra kezdjük? Mi is csak egy letűnt civilizáció leszünk a jövő régészeinek?
    Vagy ezuttal belőlünk lesz kőolaj, nem a dínókból?

    Valóban, igaza van Velorexnek, eddig mindig az erőszak győzött, miért pont most győzne az igazság? Mi az, ami most más lehet, mint bármikor a történelemben?

    Anonymus

    VálaszTörlés
  3. Minden galaxis tele van eltünt civilizációk temetőjeivel. Aminek van kezdete, annak van vége is. Más: az erőszak csak az erőszak ellen tud győzni, az erőszakot pedig magunkban tudjuk legyőzni. Ami pedig a magyar ember sorsát illeti, ha elfogadjuk hogy úgy is mindig legyőz minket az ellenség, akkor jobb ha azonnal mindannyian felkötjük magunkat a fészerbe, mert ilyen mélydepressziós hozzá állással nem érdemes élni.

    mm

    VálaszTörlés
  4. A magyar mezei egerek lassan már mind osztrák állampolgárok lesznek: http://kuruc.info/r/2/88900/ Kitartás, még egy kis "úgyis mindegy minden" és már letelepédési engedélyt kell kérnünk, hogy saját hazánkban élhessünk. Unokáink le fogják köpni sírjainkat.

    VálaszTörlés
  5. http://komlomedia.hu/hir.php?hir=638
    Á.

    VálaszTörlés
  6. Gaudi feloszlatná az MSZP-t: http://kuruc.info/r/2/88895/ Orbán ezért virtuálisan biztosan megsimogatja buksiját. Gaudi hülyegyerek jogász, de mégsem tudja mit jelent a "precedens" szó. Szamárfület az ilyeneknek.

    mm

    VálaszTörlés
  7. Erről más írtam is, Árpi. Javasoltam, hogy amennyiben titkot akarunk megőrizni (pl egy üzleti tárgyalásnál), tartsuk a mobilt távol tőlünk vagy egy alumínium kekszes dobozban, különben mindegy hogy be van kapcsolva vagy sem, távírányítható poloskává válhat bármikor. A NIBEK valszeg ilyen csatornán keresztül fog tudni szerezni a legtöbb információt, ehhez csak korszerű elektrónika és szoftverek kellenek.

    mm

    VálaszTörlés
  8. Manapság már olyan méretet öltött a magyarság történelmének meghamisítása, hogy csak "kalandregények" formájában lehet olvasni az igazi magyar történelemről: http://kuruc.info/r/50/87444/

    mm

    VálaszTörlés
  9. Tessék végignézni hajráviktorkám, a lényeg a végén van: http://youtu.be/LAsLnzs0FyI

    mm

    VálaszTörlés
  10. A következő hetekben rendkívül erős szél és hóviharok várhatók Európa északi és középső részein. A Kárpát Medence jó része talán megússza, talán nem, de ha nem, akkor tartós áramszünetek várhatók Magyarországon, tekintve a hálózat pocsék állapotára. Áramszünet pedig a legtöbb esetben fűtési szünet is, mivel nem működnek ilyenkor a meleg vízet keringető szivattyúk. A jövő a múlt, vagyis az egyszerű gázkonvektor, valamint a fa és szén tüzelésű kályha.

    mm

    VálaszTörlés
  11. A Fidesz intézkedései kifejezetten ösztönzik az arra hajlamosakat a törvénysértő magatartásra. Aki elkövet egy kisebb értékű lopást az áttelelhet napi kétszeri meleg étkezéssel. Aki lóg az iskolából, az házhoz kapja a napi betevőt, amit egy diplomás áldozat vásárol meg szabadidejében. Aki extrém kikapcsolódásra vágyik, az incselkedhet a rendőrrel, hogy az vajon vissza mer-e ütni. Ha pedig a lakosság úgy dönt, ezek után inkább megvédi saját magát, elég azt mondani, hogy „félünk tőlük” és máris kész az egyenruhás bűnöző. S hogy ezek után kiket büntet valójában a kormány? A kérdés költői.

    http://kuruc.info/r/2/88961/

    mm

    VálaszTörlés
  12. Csak az önállóan gondolkodni képesek számára: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=07x7Q1wym28

    mm

    VálaszTörlés
  13. Ez is...

    http://youtu.be/Ml3IM0esWXM

    mm

    VálaszTörlés
  14. Slovius bácsi Fassinhoz fordult. – A vohrok valamikor réges-régen a Földre látogattak, még mielőtt az emberek űrhajót tudtak volna készíteni. Sőt, akkoriban még tengerjáró hajóik sem voltak.

    – Az mikor volt, Slovius bácsi?

    – Körülbelül nyolcezer éve.

    – Időszámításunk előtt 4051-ben – motyogta maga elé Fimender bácsi. Slovius bácsi úgy tett, mintha nem hallotta volna. Fassin nem tudta eldönteni, hogy Fimender bácsi ezzel ellentmond Slovius bácsinak vagy sem, de a biztonság kedvéért néhányszor elismételte magában: négyezer ötvenegy, négyezer ötvenegy…

    – Találkoztak a földi emberekkel – folytatta Slovius bácsi –, és néhányukat magukkal vitték az űrbe, távoli csillagokra és bolygókra.

    – A nagy lószart! – hördült fel Fimender bácsi. – Elrabolták őket. Visszaéltek egy primitív faj naivitásával, istennek adták ki magukat. – Elnézett a többiek feje fölött, mintha ott se lennének. Fass nem egészen értette, miről beszél Fimender bácsi. Az öreg hölgyek halkan vihorásztak.

    – Ennyi idő elteltével ki tudná megmondani – mosolygott elnézően Slovius bácsi –, hogy történt valójában? Egyiptom, Mezopotámia és Kína lakói túl primitívek voltak ahhoz, hogy dönteni tudjanak a sorsuk felől. A vohrokban isteneiket látták megelevenedni, a világ végére is követték volna őket. Azt sem tudjuk biztosan, hogy élő embereket vittek el; talán csak sejtmintát vettek.

    – Vagy csecsemőket ragadtak ki az anyjuk karjából. De az is lehet, hogy terhes asszonyokat marcangoltak szét, hogy a magzatokat megszerezzék – fuldoklott Fimender. Egy darabig csend volt, aztán ismét felhangzott a bácsi rekedtes hangja: – Köszönöm, kedvesem. Hopsz, óvatosan azzal az üveggel! Minden cseppje orvosság.

    – Szóval a vohrok magukkal vitték a kiválasztottakat szülőföldjüktől távoli naprendszerekbe – folytatta zavartalanul Slovius. – Az emberek pedig megtanultak együtt élni más idegen fajokkal. A Kulminátus a szárnyai alá vette őket, és végigkísérte a fejlődés rögös útján. Az évezredek során mindent felfedeztek, amit a Földön maradt emberek is felfedeztek. Csakhogy a messzire szakadt emberek tudtak valamit, amit az otthon maradottak nem: azt, hogy rajtuk kívül mások is laknak az univerzumban. Hogy mindannyian egy nagyobb közösség részei. Érted, gyermekem?

    Fassin bólintott. Tudta, mit jelent a galaktikus közösség: a többieket.

    – Akárhogy is, a Földi emberek végül felfedezték a féreglyukakat és…

    Fassinnak eszébe jutottak a vorixok. – Képzeld, a Nemezis is átbújik a féreglyukakon!

    – Hát persze – hagyta rá Slovius. – Egyszóval amikor az emberek kiléptek az űrbe és rácsatlakoztak a hálózatra, meglepődve tapasztalták, hogy az idegenek ismerősként tekintenek rájuk.

    – Úgy hívták őket, a retrográd civilizáció – dünnyögte Fimender bácsi. – Rájöttek, hogy ők a resztli… – Fassin nem tudta eldönteni, hogy a bácsinak torkán akadt az ital, vagy csak nevetni akart.

    Slovius hátrafordult és szúrós pillantást lövellt felé. – Szavakon nem érdemes lovagolni, Fim, még akkor sem, ha nyersnek és igazságtalannak gondoljuk őket.

    De Fimender bácsi rá se hederített. – Jól kitalálták a mocskok. Azt akarták, hogy sose felejtsük: tartozunk nekik.

    ...

    VálaszTörlés
  15. Könnyű szél matatott a bokrok ágai között. Finom porfüggönyt libbentett fel a homokfoltokról, és sötét hajfürtöt legyintett a nő arcába, aki egy fából és zsákvászonból összerótt tábori széken ült egy kopár, sziklás dombtetőn, amely a cserjésre és a sivatag fodrozódó homokjára nézett. Az országút távolba vesző vonala bizonytalanul reszketett a hőségben, mellette csenevész fák sorjáztak, alig magasabbak két egymás vállára kapaszkodó embernél. A messzeségben sötét, tüskés gerincű hegylánc állta a tekintet útját, meg-megcsillanva a hullámzó levegőben.

    A nő magas volt és törékeny, alkatához képest meglepően izmos. Egyenes haja rövid és sötét, a bőre márványfehér. Az ő fajtája idegennek számított ezen a vidéken – sőt, az egész régióban, több ezer fényéves körzetben. Ám a nő nemcsak az ittenieknek szúrt szemet; az övéi is furcsállva méregették volna, ha a véletlen szeszélye összehozza egy honfitársával; vonásai egy fiatal lányé, a tekintete mögött viszont érett asszony rejtőzött, aki látott már egyet s mást az életben. (Ami azt illeti, az alkatát is furcsán zömöknek és idomtalannak találták volna.) Bőszárú nadrágot és lenge, homokszín kabátot viselt, az arcát széles karimájú kalap óvta a naptól, ami vakító pontként izzott a felhőtlen, mohazöld égen. Ősöreg, ütött-kopott látcsövet tartott a kezében, és nyugat felé kémlelt, ahol a sivatagi út beleolvadt a horizontba. Jobbkézt összecsukható asztalka állt, rajta hűsen gyöngyöző palack és egy pohár víz, a szék mellett apró hátitáska hevert. A nő a pohár után nyúlt, belekortyolt a vízbe, de közben egy pillanatra sem vette le a szemét az országútról.

    – Alig egy órányira lehetnek – recsegte a gép, amely az asztal túloldalán lebegett. Úgy festett, mint egy elnyűtt, jobb napokat látott fémbőrönd. Fel-alá billegett, megfordult és kissé megdőlt, mintha felnézne a nőre. – Bátorkodom megjegyezni – tette hozzá –, hogy azzal a múzeumi vacakkal nem sokra mész.

    A nő az ölébe ejtette a távcsövet. – Az apámé volt – mondta.

    – Igazán? – A drón fémtestéből halk, susogó hang tört elő, ami akár sóhaj is lehetett.

    ...

    VálaszTörlés
  16. mm,

    nem bírtam végig nézni az általad ajánlott Drábik interjút, pedig korábban valami tisztelet-félét éreztem ezzel az emberrel szemben.. Mindegy, legalább tisztult valamicskét a kép a fejemben.
    A pénz csodákra képes... Ha nem pénzért nyomta le ezt a maszlagot, akkor meg nincs miről beszélni.

    VálaszTörlés
  17. Korábban Bukovinai is ajánlotta ezt a Drábik vidijót.

    János bácsi nem tehet mást, védenie kell a fajtársait. Az Ő részéről megkerülhetetlen volt már ez a téma, mert az eddigi könyvei mind ebbe az irányban kutakodtak, nevükön kellett neveznie a tetteseket.
    Azzal egyetértek, hogy a teljes zsidóságot általánosságban nem lehet okolni minden bajért, ami történik a bolygón, az viszont már nem tetszett, hogy az egekig magasztalta őket.
    Ha mást nem is, azért azt a bűnüket minimum ideje lenne már beismerniük, hogy - tisztelet a kivételnek - a nagyipari kifosztásról kínosan hallgatnak, gondolom a kárpótlásért cserébe.

    Mindenesetre Drábik ügyesen szétválasztotta az Okozókat és a hétköznapi zsidókat, akik legtöbb esetben szintén áldozatai ennek a rendszernek.

    Tisztán kell látnunk, különben olyan ártatlanokat is meggyűlölünk, akikkel egy utcában együtt éltük le életünket.

    TT

    VálaszTörlés
  18. Ha a tettek alapján nézzük a dolgokat, a zsidó emberek összeségében nem ártatlanabbak vagy ártalmasabbak, mint a nem-zsidók. Az viszont tagadhatatlan, hogy a szűk csoport amely uralkodik a nyugati világ pénzügyei felett és amely már oly sok szenvedést okozott az emberiségnek amióta megszerezte a pénz hatalmát, az szinte mind kazár.

    mm

    VálaszTörlés
  19. Kazár, és "római".

    TT

    VálaszTörlés
  20. Ha tudtok Drábiknál jobb "hiteles" információ forrást, akkor adjátok közre. Ha meg nem, akkor egyelőre ő az aki ezekről a témákról a legtöbbet közreadta magyarul.

    Különben ő is általában az anyagok többségét "hozza". Olvassa mások műveiben (amiket szakszerűen meg is nevez) és ahhoz teszi hozzá a saját kutatásainak az eredményét.

    A zsidók összefognak persze A DIASZPÓRÁBAN. Csakúgy mint a magyarok, arabok vagy bármelyik másik nemzet, ha idegenek között kell élniük. De ahol elég sokan összejönnek (mármint a zsidók) ott éppúgy viselkednek egymással szemben mint bármelyik másik nép egymás-közt...

    Erről ennyit.

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  21. Bukovinai!

    Ennyire ne legyünk opportunisták...
    Ez már majdnem úgy hangzik, mint egyes fideszes ismerőseim szólama Orbánról, "de ha egyszer nincs jobb..?"
    Van jobb! S főleg igazabb!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  22. Ki lenne az szerinted, Zoltán?

    TT

    VálaszTörlés
  23. TT.

    Ugye, most nem konkrét nevet vársz?
    Ami biztos, hogy nem a már többszörösen magukat lejárató személyek közül illene jelölni...
    Miért gondolod, hogy csak az lehet Magyarországon miniszterelnök, ki Magyarország hátrányára, csakis ellenére képes cselekedni?
    Ne csak a beledöglést garantáló zsidó "megoldásokban" gondolkozz...
    Sokkal toleránsabban, egyben racionálisabban fogsz gondolkodni, ha személyed és családod is érintett lesz, amit ma még ugye, el sem tudsz képzelni...
    Ma még a valóságos, nyers való-világ tragédiája messzemenően pereg le rólad...
    Még nem ismered fel a jelentését-tartalmát a "túlélés" szónak, amit sajnos milliók gyakorolnak Magyarországon...
    Mondhatnám, bárki, akármelyik gazdálkodó háziasszony is, jobban, ésszerűbben vezetné el az országot, mint a volt jelenlegiek, de Te biztosan nem tartozol a bárki közé, mert alapvetően hiányzik belőled az empátia, a szolidaritás...
    Racionalitás nélkül az értelem mit sem ér!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  24. Győzike miniszterelnök! Ha már úgy is rabszolga sorsra jutunk, legalább röhögjünk egy kicsit. Hajráviktortól is görcsölünk, de nem a nevetéstől.

    VálaszTörlés
  25. "Miért gondolod, hogy csak az lehet Magyarországon miniszterelnök, ki Magyarország hátrányára, csakis ellenére képes cselekedni?"

    Miért gondolnék ilyet? Egyébként honnan tudod mit gondolok?

    "alapvetően hiányzik belőled az empátia, a szolidaritás..."

    Ne ítélj, hogy ne ítéltess. Pláne úgy, hogy egyáltalán nem ismersz. Mit tudsz Te rólam Zoltán?? Tán csak nem megfigyelsz?

    És ahogy látom, Benned kedves Zoltán megvan a legmagasabb szintű empátia mindenkivel szemben, kivéve a zsidókat.

    Na, hagyjuk a személyeskedést, pont azért kérdeztem, hogy szerinted ki lenne alkalmas vezetni az országot, mert legtöbbször csak nagy általánosságban írsz, tele lózungokkal, negatív hangulatkeltéssel, meg pusztuló világképpel, és én jelenleg nem látok egyetlen egy az ország vezetésére alkalmas személyt sem. Talán esetleg a Vukics, de gondolom a Te igen magas értékítéleteden már ő is elbukott párszor.

    Nehéz neked megfelelni Zoltán! Piszok nehéz!

    TT

    VálaszTörlés
  26. Meszesen helyi magyar lakosokkal beszélgettek, akik közül egy idős házaspár többek között arról panaszkodott, hogy hozzájuk eddig nyolc alkalommal törtek be a cigánybűnözők. Bár mindig tettek feljelentést, a tettest (bár mindenki tudta, hogy kik voltak) azóta sem kapták el. Kifejtették, hogy szinte már élhetetlen a környék, sötétedés után már egyszerűen nem járnak ki az utcára a magyar emberek, mert félnek. Ezek után a képviselőknek megmutattak egy a lépcsőházban található önkormányzati lakást, amit a bérlő halála után a cigány szomszédok már másnap teljesen kifosztottak, olyan szinten, hogy még a villanykapcsolókat is kiszedték, leverték a csempéket, a kádat kiszedték a helyéről és minden fémtárgyat elvittek, ahogyan az képeken is látszik. A helyzetre jellemző, hogy az esetet jelentették a rendőrségen és – önkormányzati lakásról lévén szó – az önkormányzat felé, de azóta sem történt intézkedés, a lakás azóta is feltörve található, nyitott ajtóval szabadon bejárható. Pécsi valóság a belvároson kívül, egy évvel a Pécs2010 EKF rendezvénysorozat után…

    http://kuruc.info/r/2/89042/

    Sajnos ez még csak a kezdet. Nem azzal fogja hajráviktor megoldani a cigánykérdést hogy exotikus szigeteken tárgyalgatják mihaszna emberei a nem-létező "romastratégiát", mint ahogy a hajléktalanság problémát sem azzal lehet orvosolni, hogy megbírságolni a hajléktalanokat. Lesz még így sem, arra gombot varrhatunk.

    mm

    VálaszTörlés
  27. Lakható bolygót talált a NASA: http://kuruc.info/r/6/89034/ Cigány- és hajráviktorkérdés megoldva!

    mm

    VálaszTörlés
  28. Piskota, TT!
    "És ahogy látom, Benned kedves Zoltán megvan a legmagasabb szintű empátia mindenkivel szemben, kivéve a zsidókat. "
    Meg az itt írogatókkal szemben... :)

    Viccet félretéve!
    Egy hajóban evezünk srácok, ne dőljünk be az "oszd meg és uralkodj" hatásának!


    Mm, fel lehetne még sorolni pár etnikumot, akiket néhányunk szívesen elhajóztatna egy másik bolygóra, de álláspontom szerint pont azért fortyogunk együtt itt a sűrejében, hogy együtt oldjuk meg a problémát. Az illuminátusok révén össze lett terelve sok sok különböző etnikumú és világnézetű ember, és arra számítanak, hogy majd egymás torkának esünk. Ne adjuk meg nekik ezt az örömet!
    Fel kell ismerni, hogy minden élőlényben ott van az Isteni szikra, csak elő kell hozni. Ekkor már mindegy lesz, hogy milyen bőrszínű a másik.
    Nehéz a cigányokkal ezt megtenni, de mi másért kerültek volna ők hozzánk, ha nem azért, hogy tőlünk magyaroktól tanuljanak egy kis civilizációt?

    VálaszTörlés
  29. TT.

    A nagy-átlag feletti életszínvonal, a kapott, vagy így-úgy megalapozott /időleges/ anyagi biztonság némileg tompává tehet...
    Nincs elvárásom feléd, így meg sem kell felelned...
    A zsidóságról meg annyit, már felvetődött bennem a gondolat, hogy valószínűleg Hertz Tivadar reinkarnációja lehetek, a arra ítéltettem, hogy amit Ő vétkezett az emberiség, a magyarság ellen, azt most büntetésül nekem kell helyrehoznom...
    Azon meg érdemes elgondolkodni, hogy szakmájukban, foglalkozásukban értelmes, elismert emberek tömegét, miért is tudják megosztani méltatlan személyek és pártok által?
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  30. "Azon meg érdemes elgondolkodni, hogy szakmájukban, foglalkozásukban értelmes, elismert emberek tömegét, miért is tudják megosztani méltatlan személyek és pártok által?"

    Zoli, ezek az irányítók nem ma kezdték az emberi psziché feltérképezését. Néhány ezer éve tisztában vannak vele hogyan működünk. Ezért is vannak meglőve most, mert nem értik a bekövetkezett folyamatokat, vagy nem számoltak az emberi tudatosodás ekkora mértékű emelkedésével, ami az utóbbi néhány évben robbanásszerűen megjelent.

    Az anyagi helyzetünk napról napra rosszabb, de én bizakodó vagyok, hogy ez is csak a küldetés része, így tisztul az elme és a szív.

    TT

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.