2012. március 25., vasárnap

Az Aratás (1. rész)

Az Illuminátus Rejtett Kéz üzeneteinek elemzése

Először is nézzük hogyan konferálta fel a témát a hazai fordító, majd utána kielemezzük. Elöljáróban annyit, hogy ez egy előreláthatólag 5 részes sorozat lesz (terjedelmi okokból több részre megbontva), melyben közzétesszük a teljes lefordított szövegeket, valamint néminemű hozzáfűznivalót. Igyekszem pártatlanul, objektíven elemezni a kapott információkat.
2008 októberében az Above Top Secret fórumon valaki, aki saját bevallása szerint az Illuminátusok tagja, RejtettKéz felhasználónéven információkat közölt a szervezet Tervéről és céljairól, mivel állítása szerint elérkezett az ideje, hogy megtudjunk ezt-azt a kulisszák mögött zajló dolgokból. Nagyon meggyőzően magyarázza meg, MIÉRT éppen akkor jött el az ideje. A továbbiakban az Above Top Secret fórum tagjaival folytatott teljes beszélgetését olvashatjuk.
Vegyük a fáradságot, hogy a teljes diskurzust elolvassuk! Igen, hosszú, de mindannyian profitálhatunk belőle, még akkor is, ha végülis kételkedünk az elmondottakban. Nyitott hozzáállással érdemes olvasni, nem dogmák vagy biztosnak érzett világkép szűrőjén keresztül, különben mindegy, mit mond, úgysem hiszünk neki.

Néhány dolog, amitől hitelesnek tűnik az illető: a fórumtagok oldalakon keresztül tettek fel neki mindenféle kérdéseket (ahogyan a cikkből kiderül), ő pedig intelligens, precíz válaszokat adott olyan rövid idő alatt, amennyi nem lett volna elég ahhoz, hogy egy összefüggő kamu-sztoriba illeszkedjen minden válasz. Ezt a fórumtagok is észrevették. Következetesen reagált. A kérdések nagy része nagyon találó, mély és filozofikus, és ez a férfi (vagy nő, ezt nem tudjuk – egyébként azt állította, hogy nem a Földről származik) komoly, egymásnak nem ellentmondó válaszokat adott. Ilyen magasszintű, értelmes beszélgetés során nem valószínű, hogy ne bukna le egy csaló. Bizonyára észre fogjuk venni, hogy őszintének hat a közlés.
Eltűnődtünk már azon, ki lehet “a Piramis csúcsán”? Nos, ő utal erre. Az a vérvonal, amelyből ő származik, magasan a Rotschildok felett áll befolyás és hierarchia tekintetében, és nem a Földről származik. Az a 13 család, amelyről itt [www.illuminati-news.com – a ford.] és más oldalakon is beszélünk, és amelynek magas befolyású tagjai a Rotschildok és a Merovingok, valójában a Nagy Piramisstruktúrában elég alacsony rangot képvisel. A Földön zajló játszmát bonyolítják, a Nagy Játszmát csak annyira ismerik, amennyire muszáj. RejtettKéz saját állítása szerint náluk sokkal magasabb szintű és rangú vérvonalba tartozik.

Nagyon úgy tűnik, hogy ő maga hisz abban, amit elmondott, és még ha netán tévedne is bizonyos dolgokban, az Illuminátusok szándékai nagy valószínűséggel tényleg megfelelnek az itt leírtaknak. Ezek hát a céljaik! A teljes cikk elolvasása elég furcsa érzést kelthet, de a szívünk mélyén igazul cseng.

Talán érdemes többször elolvasni a válaszait, hogy teljes mélységében megértsük a mondanivalóját. Aztán ahogy felismerjük az összefüggéseket, kezd összeállni a nagy kirakósjáték, ahogyan eddig hiányzó elemek kerülnek a helyükre.
Ha most látogatott először az Illuminati News weboldalra, és már van elképzelése az Illuminátusokról és az Új Világrendről, és netán csak egy cikket olvasna el az adatbázisból, akkor ez a legérdemesebb a figyelmére!
Nehéz kitalálni, mi az Illuminátusok LEGFŐBB hajtóereje. Mohóság? Igen. Befolyás? Természetesen. Irányítás? Persze. Viszont ott van még az az érzés, hogy meghúzódik még a „korszakokon átívelő munkájuk” mögött valamilyen mélyebb titok. Meglehet, hogy erre itt a válasz!

Ha ennek a cikknek az elolvasása inspirálólag hat, akkor ismerkedjünk meg a Law of One [www.lawofone.info] weboldal tartalmával, amely részletesen foglalkozik ugyanezzel a témával. Ezt a cikket, illetve azt az oldalt értelmesen és nyitott szívvel és elmével olvasva fény derülhet az Új Világrend problémájának igazi megoldására.

Első beszélgetés

RejtettKéz: egy Irányító Család tagja vagyok. 
Teremtőnk Törvényének előírása szerint bizonyos időközönként lehetőség nyílik arra, hogy Családunk néhány alkalmas tagja közül valaki röviden kapcsolatba lépjen alanyainkkal, ilyenkor bármit megkérdezhettek tőlünk.
Két dolog korlátoz engem ennek a feladatnak a teljesítésében. Teremtőnk Törvénye utasít ennek a lehetőségnek a biztosítására, viszont a (bolygóra vonatkozó) Szabad Akarat Törvénye illetve Családi Eskük is kötnek, tehát bizonyos határokon belül beszélhetek.
A játékok menetét szabályok határozzák meg..
Ha részt kívánsz venni, az alábbiakat tartsd be:
1.) Udvariasan és tisztelettel szólok hozzátok, és ugyanezt várom viszont.
2.) Én döntöm el, hogy hajlandó vagyok-e, illetve szabad-e válaszolnom az adott kérdésre. Ha valaki a kérdésére nem kap választ, akkor vagy nem tehetem meg, hogy válaszolok, vagy pedig a kérdést valamely tekintetben hiányosnak találtam: tiszteletteljes hangnem, udvariasság, értelem, illendőség hiánya miatt vagy egyéb okból nem érdemes a válaszra.
3.) Beleegyezel, hogy az itt megvalósuló esetleges beszélgetést „megelőlegezett bizalommal” fogadod. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy a társalgás menetét kételkedő, kötekedő hozzászólásokkal törnétek meg, inkább „felfüggesztett ítélkezéssel” viszonyuljatok a diskurzushoz. Vagyis várjátok meg a folyamat végét, mielőtt eldöntitek, hogy számotokra az elmondottak mennyi igazságot és ismeretet tartalmaztak.
4.) Beleegyezel, hogy értelmesen megfogalmazott kérdéseket teszel fel. Korlátozott idő áll rendelkezésemre, nem akarom felesleges, lényegtelen, értelmetlen vagy modortalan kérdésekre pazarolni, ezért az itt töltött idő alatt csak a válaszra legérdemesebb kérdésekkel foglalkozom. Használjátok ki okosan az időt.

Ha a fentiek közül bármilyen feltételt megszegtek, fenntartom magamnak a jogot, hogy abbahagyjam veletek a beszélgetést, ha úgy tetszik.
Most, hogy a feltételeket elmondtam, innentől a kérdéseitekre fogok válaszolni, amilyen őszintén és nyíltan csak lehet. Amint időm engedi, visszanézek a fórumra, és válaszolok.

Kérdező: Hány generációra tekint vissza a vérvonal, amelynek tagja vagy, illetve pontosabban, ki az a személy, aki az őseitek közül a legkorábban hatalmon volt?

RejtettKéz: az ókornál is régebbről származunk. Már a történelem előtti időkben is a Családunk „irányított” a kulisszák mögül, ilyen vagy olyan módon, Atlantisz felemelkedését és bukását is megelőzően. (Igen, az tökéletesen valós volt.) Úgymond, „vezetésre születtünk”. Ez szerves része a jelenlegi paradigma felépítésének, így van kitalálva.

Kérdező: milyen mértékben alkalmaztok szelektív nemzést a vérvonal tisztaságának megőrzésére? Mi történik a nem jóváhagyott párok gyermekeivel? (Gondolom, ők is kivételezettek, de talán a „kastély kulcsait nem kapják meg”.)

RejtettKéz: minden nemzés egyedi eset attól függően, hogy felnevelkedve milyen feladatkört fog átvenni a születendő Családtag. Erről többet fogok beszélni a következő kérdésre adott válaszomban.
Nem létezik olyan, hogy nem jóváhagyott pár. Mindig az irányító vérvonalakon belül házasodunk, illetve ahogy mi hívjuk, a „házakon” belül. A házasságok szervezetten történnek, a házasulandókat összeválasztják. Amióta csak élek, sosem hallottam még róla, hogy a házasság szabályait megszegték volna a Családban. Azt teszed, amit mondanak. Egyébként a Családhoz nem lehet „csatlakozni”. Beleszületni lehet, beleinkarnálódni.

Azon ritka esetekben, amikor egy olyan gyermek születik, aki úgymond „gondot okozhat”, akkor, ahogyan helyesen sejtetted, bár a Család kötelékében nevelkedik fel, nem az igazi szülei nevelik.

Kérdező: ha mondjuk háromszögben ábrázolnánk a családod befolyását, hogyan mutatnád be? Mondjuk a sarkokban a következő területek vannak: politika, vallás, vállalati hatalom. Egyensúlyban lenne? Vagy merre billenne a háromszög? Erősen egy sarok irányába? Vagy két sarok közt megosztottan? Illetve változott, áthelyeződött a legfőbb hatalmi terület az idők során?

RejtettKéz: ehhez érteni kell a Család struktúráját.. Lényegében egy Vérvonal kevésbé jelentős, mint egy Ház, és egy Ház kevésbé jelentős mint a Család. A Család mindennél fontosabb. A Házaktól és Vérvonalaktól függetlenül Egy (igazán nemzetközi) Család vagyunk.
Képzelj el egy testet. A Ház képvisel valamely alapvető szervet vagy testrészt. Minden résznek fontos szerepe van az egész működésében, és mindannyian teljes lojalitással viszonyulunk az „egészhez”. Tehát sok vérvonal, sokkal több, mint amennyiről tudtok, ám Egy Család.
Ami a befolyási területeinket illeti, nem lehet csupán három fő csoportra elkülöníteni, ahogyan a kérdésben állt. A Családtagok átfogó képzése és kiképzése hat fő területen egyaránt történik, már kora gyermekkortól kezdve. Bár idővel specializálódunk valamelyik területre, azért az összesben jártasak vagyunk. Ezek a témakörök a következők: Harcászat, Kormányzás, Spiritualitás, Művelődés, Vezetői ismeretek, Tudományok. Gyakorlatban, a nyilvános élet színpadán mindezen lényeges területeken kulcsfontosságú pozíciókat töltünk be. Ehhez még remek kiegészítőként hozzájön a Média gépezete és a Pénzügyi intézmények feletti hatalom, és készen is van a teljes háttér.
Napóleon a „rejtett kéz” pózban, ami által beavatottságát jelzi

Kérdező: melyik irányító család tagja vagy, a Rockefellereké?
Illetve ez talán túl közvetlen kérdés, inkább így fogalmazok: becslésed szerint hány dinasztia van jelenleg a sajátoddal párhuzamosan vezető pozíciókban, és ezekre inkább versenytársként vagy partnerként tekintetek?

RejtettKéz: ahogy mondtam, annak nincs jelentősége, hogy melyik vérvonalba tartozom, az a fontos, hogy a Családba tartozom.
13 eredeti vérvonal volt, ám sok-sok másik is elágazott belőle, mint a folyók az óceánokból. Képzeljük el úgy, hogy kiindulásnak van tizenhárom különböző színünk, és abból rengetegféle új színt lehet kikeverni. És megismétlem, nincs versengés, csak a Család van.
Legalábbis Ház Ház ellen nem verseng, viszont ne feledjük, hogy ez egy „ember embernek farkasa” jellegű világ. Személyek közti versengés bizonyára létezik, hiszen mindenki felfelé tör. Az egész Családi közösségünket ez hajtja, a felfelé haladás.

Kérdező: mit jelent az, hogy a család „generációs tagja” vagy? Pontosan melyik generáció?

RejtettKéz: azt jelenti, hogy beleszülettem a Családi feladatkörbe. A Parancsot [vagy Rendet? Angol eredeti: “the Order” – a ford.] és a Tervet generációról generációra adjuk tovább, így lehet megismerni. Csak nagyon kivételes esetekben avattunk be valaha is kívülállókat a Család ügyeibe, és ők is legalábbis „ezoterikusan” megfelelőek voltak.

Kérdező: tudnál említeni két vagy több ilyen esetet?

RejtettKéz: egyszer 1999-ben egy úgynevezett „alternatív” médiaszereplőnek nyilatkoztunk. 2003-ban egy másik internetes „összeesküvés-kutató” fórumon. Bár az ott átadott információ nem volt teljesen „tiszta”, nem célzott félrevezetés által, hanem az üzenet átadóinak tökéletlen illetve hiányos tudása miatt.
Ami nem kap helyet az általános, irányított médiában, azt a tömegek nem hiszik el. Inkább azokat szólítja meg az imént körvonalazott közlés, akik már tudják, hogy igenis létezünk, és bár nehezen lenyomozható, de erős hatást gyakorlunk az életetekre. Az igazi rabszolga az, aki szabadnak hiszi magát.

Kérdező: mi határozza meg az ilyen közlések időzítését?

RejtettKéz: a Világ Főtanácsa, a Teremtő Akarata alapján.

Kérdező: valóban ingóságként, tulajdonként kezel minket a kormányzat?

RejtettKéz: a kormányok általánosságban véve igen. Az ember „mellékes”, pusztán tetszés szerint tologatott sakkfigura a táblán. A Család azonban a közhiedelemmel ellentétben nem akar közvetlenül ártani nektek. Az isteni sorsot kell kibontakozatni, és ebben a játszmában kötelesek vagyunk eljátszanunk a szerepünket, amelyet a Teremtőtől kaptunk. Több szempontból is a saját érdeketeket szolgálja, hogy kellőképpen fel legyetek készítve az elkövetkezendő Szüretre. Ám a felkészítés talán nem úgy zajlik, ahogy kedvetekre való lenne. Mégis amikor a Negatív Polaritást választjátok, akkor ezt Szabad Akaratotokból teszitek, még ha egy kicsit be is segítünk némi útmutatással. A lelkeket a Polaritás bármelyik végletében le lehet szüretelni.

Kérdező: ha ez igaz, akkor miként válhatunk szabaddá?

RejtettKéz: sosem lesztek „szabadok”, amíg ezen a bolygón inkarnálódtok. Az ittlétetek jellegéből is látszik ez. Okkal vagytok itt, és az „itt” egyáltalán nem biztos, hogy valóban az, aminek ti gondoljátok. Hogyan szabadulhattok fel? Azáltal, hogy megértitek, hol vagytok, és rájöttök, miért vagytok itt. A rendelkezésre álló idő gyorsan fogy. Aki a Szüretig nem készül el, annak meg kell ismételnie a ciklust.

Kérdező: Él ma a Messiás?

RejtettKéz: Nincs „Messiás”. Hagyj fel azzal, hogy saját magadon kívül keresd a „megváltást”.
 Ha azt kérdezed, van-e jelenleg életben a világon „Krisztusi Tudat”, akkor bizonyos szempontból mondhatjuk, hogy igen.

Kérdező: A végnapokat éljük, ahogy a Jelenések könyve is leírja?

RejtettKéz: Igen. Sőt, nemcsak a Jelenések könyve írja le, hanem gyakorlatilag minden vallás, spirituális filozófia, és misztikus hagyomány a történelem folyamán. Valóban azokat az időket éljük.

Az általad említett példával ábrázolva:

14/ Ezután fehér felhőt láttam, a felhőn ült valaki, aki az Emberfiához hasonított. A fején aranykorona volt, a kezében éles sarló. 15/ A templomból egy másik angyal jött ki, és nagy szóval kiáltott a felhőn ülőnek: „Ereszd neki sarlódat és arass, mert eljött az aratás ideje, és a vetés már érett a földön.” 16/ A felhőn ülő a földre vetette sarlóját, és learatta a földet.

A „Föld” valóban készen áll az Aratásra. Az a kérdés, hogy ki áll készen, és pozitív vagy negatív minőségű lesz-e.


Kérdező: Mivel indokolható, hogy a jelenlegi brit királyi családé az igaz vérvonal, de nem Ismael az igazi részese Ábrahám ajándékának? Ha valóban beavatott vagy, akkor tudod, hogy értem.

RejtettKéz: Ki mondta, hogy az az „igaz” vérvonal? Voltak már uralkodó vérvonalak jóval a ti „Jahvétok” és a „Kereszténysége” megjelenése előtt. Jahve „egy” Teremtő, nem pedig „Az” Egyetlen Végtelen Teremtő. Vannak más, magasabb szintű „istenek”, mint ő. Végeredményben, mindenki Az Egy része, és tudatosan vagy tudat alatt gyakorolja szabad, teremtő akaratát. Kezdj kevésbé hagyományos ismereteket szerezni a teremtés valódi természetével kapcsolatban.

Nem az angol királyi család a legbefolyásosabb dinasztia. Az általad ismert nagy nevek nem rendelkeznek a valódi ősi hatalommal. Vannak felettük állók a Hierarchiában, akiknek nem is ismeritek a nevét. 

Kérdező: Milyen bizonyítékod van arra, hogy léteznek irányító családok, és hogy te közéjük tartozol? Szerintem lenne módja, hogy bizonyítsd.

RejtettKéz: Semmi szükségem arra, hogy bármit bizonyítsak neked. Pusztán teszem a dolgomat, ahogy utasítottak. Ha hiszed, ha nem, ezzel kapcsolatban szent közöny jellemez. Köteles vagyok ezt a feladatot véghezvinni. A végeredménynek számomra nem lesz következménye. Azáltal, hogy bizonyos információkat, amelyeket aktuálisan közzé kell tenni, megosztok veletek, az én feladatom lezárul. Nincs kikötve, hol tegyem ezt, csak hogy tegyem meg. Azért az Above Top Secret-et választottam, mert az itteni közösség állítólag magasabb szintű intelligenciával, felfogóképességgel és érvelési képességgel rendelkezik, mint a többi hasonló fórum. 

Értsd meg, hogy a Szabad Akarat Törvénye miatt nem adhatok át akármilyen információt, legalábbis anélkül, hogy ez következményekkel járna rám nézve, amit igyekszem elkerülni. Megsérteném a szabad akaratodat, méghozzá a nemtudásodra vonatkozó szabad akaratodat. Rá kell kérdezned arra az információra, amit tudni szeretnél, csak akkor adhatom át. Így, bár vannak fontos közlendőim, ha nem kapom meg a megfelelő kérdést, nem oszthatom meg veletek. Remélem, a szinkronicitás kihozza majd belőletek a valóban jelentős kérdéseket.

Az én feladatom felajánlani a lehetőséget, a tiétek a kérdezés. Az én feladatom így is, úgy is teljesítve lesz, függetlenül attól, hogy ti a tiéteket elvégzitek-e vagy sem. 

Kérdező: Bizonyára, ha tényleg léteznek a világot irányító családok, és te valóban közéjük tartozol, akkor nyilván az egyes kormányokat is irányítjátok a világkormányon keresztül. Mondj egy nagyszabású kormányintézkedést, amely a világ bármely országában a következő öt napban fog előfordulni! Nem lennék meglepve, ha visszautasítanád ezt a kérést.

RejtettKéz (2008. szeptember 10.): Nem vagyok felhatalmazva, hogy ilyen bizalmas információt adjak át a közeljövőt illetően, és a legtöbb ügyet illetően nem vagyok elég magas beosztásban ahhoz, hogy egyáltalán tudjak róla. Általában egy nappal korábban felhívnak, és közlik, hogy adott terv adott része ilyen és módon holnap lép életbe, aggodalomra semmi ok. Figyelembe kell venni azt is, hogy valamennyien a korábban említett hat témakör egyikére specializálódtunk. Az én szakterületem a Spiritualitás, ezért figyelmem előterében nem annyira a geopolitikai események állnak. Ismerem az átfogó felépítést, de a részletekkel ritkán vagyok tisztában.
Mindenesetre említhetek néhány hamarosan bekövetkező dolgot, amely utólag igazolni fog engem.
Hamarosan lezárul a tőzsde irányított lerombolása. 
Miután átmenetileg úgy tűnik, hogy az állami gazdaságmentő csomagok egyenesbe hozták a hajót, megint rekord mélységekbe zuhannak a papírok.
Később a pénzintézetek visszavonják az összes hitelt. Sok csőd és felszámolás várható. 
Csak abban az esetben lehetne John McCain az Amerikai Egyesült Államok következő elnöke, ha valami történne Barack Obamával a választás előtt - ha lesz egyáltalán választás. Amennyiben egy bizonyos kör sikeresen érvényesíti akaratát, akkor választás sem lesz.
Emlékeztetlek, hogy a kulisszák mögött csak egy párt van. A mi pártunk. A „Demokrácia” csak illúzió, valójában csak azért hoztuk létre, hogy fenntartsuk a rabszolgaságot. Bármelyik oldal is nyer, a Család nyer. Sokféle eshetőség van, és különféle forgatókönyvek léteznek. 

Mindezek Teremtőnk átfogó tervének megvalósításához járulnak hozzá. Hacsak nem akadályozza meg bármilyen váratlan körülmény, új valutát vezetünk be 2008 vége, 2009 eleje körül, ezzel egyidejűleg pedig bizonyos népek új szövetséget hoznak létre. 
Egyes körökben a januárt említik a bevezetés legkésőbbi várható időpontjaként, de vannak folyamatban olyan tervek, amelyek segítségével még hamarabb is megvalósíthatjuk, mint reméltük. Más, közeljövőbeni események kimenetelétől függ, miként zajlik majd le. Nem vagyok a Hierarchia elég magas fokán ahhoz, hogy annyira előre behatóan ismerjem a dátumokat és időpontokat. Fa-struktúrában ábrázolható, hogy az egyes érintettek a hierarchiának megfelelően mennyit és mikor tudhatnak meg ebből. Én regionális vezetőnek számítok. Felettem nemzeti és nemzetközi irányítók vannak. 
San Francisco és Damaszkusz lakhatatlanná válik 2010 végére, vagy már hamarabb is. Ez megintcsak bizonyos „hatásoktól” függ és attól, melyik tervezet lép életbe. Az emberiség, bár ennek egyáltalán nincs tudatában, jelentős szerepet játszik benne. Ti, a bolygó kollektív tudataként, alapból a Negatív Polaritást választjátok gondolataitok és cselekedeteitek minősége által. A gondolat összpontosított teremtő energia. Pontosan azt kapod vissza, amit kiadsz. 

Mit gondoltok, miért olyan fontos a Média számunkra? Szabad akaratotokkal, hipnotizált kábulatotok közepette, össztársadalmi szinten jóváhagytátok, hogy a Föld ilyen helyzetbe kerüljön. Tévéfüggők vagytok, elméteket a televízió-készülékeiteken keresztül tálalt olyan egészségtelen táplálékkal tömitek, mint erőszak, pornográfia, mohóság, gyűlölet, önzés, állandó „rossz hírek”, félelem és terror. Mikor volt, hogy utoljára megálltál egy pillanatra, és valami gyönyörű és tiszta dologra gondoltál? A bolygó olyan állapotban van, amilyenné kollektív gondolataitok teszik. Passzivitásod miatt bűnrészes vagy minden alkalommal, amikor igazságtalanságnak vagy szemtanúja, és szemet hunysz felette. Gondolatod a Teremtő szempontjából a teremtés tudatalatti szintjén van, és az teszi lehetővé ezeknek a dolgoknak a megtörténtét, mintegy előidézve azokat.
Ezáltal közreműködtök a célunk elérésében. Nagyon fontos számunkra, hogy a bolygó Negatív polaritásban legyen a Nagy Szüret idején, tehát az Önérdek Szolgálata állapotában, nem pedig a Mások Szolgálatán alapuló Pozitív állapotban. Negatív Szüretre van szükségünk, és remekül segítetek bennünket célunk elérésében. Hálásak vagyunk nektek.

Drámai klímaváltozások lesznek, megváltoznak az időjárási körülmények a következő néhány évben, a Nagy Szüret közeledtével. Olyakor háromszáz mérföld per órát is meghaladó szélsebességet fogtok tapasztalni. Tomboló cunamik és nagy kiterjedésű pusztító katasztrófák várhatók. 2009 vége, 2010 eleje felé a jégsapkák jelentős olvadása következik be a napsugárzás hatására, emiatt drasztikusan megemelkedik a tengerszint, és sok nemzetközi nagyvárost elborít a víz.
Egyelőre ennyit mondhatok. Most egy Áldozati szertartásra kell mennem.
Nem, ezt nem mondtam komolyan.
Lássuk, sikerül-e egy fokkal komolyabb kérdéseket találni a következő alkalommal.. próbáljatok a felszínnél beljebb jutni, a dolgok „Magjáig”.

- vége az Első beszélgetésnek - 


Nos tehát.
Elöljáróban nyugodtan elfogadhatjuk, amit Rejtett Kéz önmagáról és céljairól nyilatkozott. Írásai alapján alapvetően pozitív személyiségnek tűnik az illető, bár természetesen az egészséges Szűrő és Odafigyelő szemüvegünket ne vegyük le! :)
Például ez a kijelentése meghökkentően őszintének tűnik:

„Az isteni sorsot kell kibontakozatni, és ebben a játszmában kötelesek vagyunk eljátszanunk a szerepünket, amelyet a Teremtőtől kaptunk. Több szempontból is a saját érdeketeket szolgálja, hogy kellőképpen fel legyetek készítve az elkövetkezendő Szüretre. Ám a felkészítés talán nem úgy zajlik, ahogy kedvetekre való lenne”

Amit a média jellemzéséről és annak összefüggéseiről, a gondolatok erejéről ír, azzal meg kifejezetten egyetérthetünk mindannyian.
„Mit gondoltok, miért olyan fontos a Média számunkra? Szabad akaratotokkal, hipnotizált kábulatotok közepette, össztársadalmi szinten jóváhagytátok, hogy a Föld ilyen helyzetbe kerüljön. Tévéfüggők vagytok, elméteket a televízió-készülékeiteken keresztül tálalt olyan egészségtelen táplálékkal tömitek, mint erőszak, pornográfia, mohóság, gyűlölet, önzés, állandó „rossz hírek”, félelem és terror. Mikor volt, hogy utoljára megálltál egy pillanatra, és valami gyönyörű és tiszta dologra gondoltál? A bolygó olyan állapotban van, amilyenné kollektív gondolataitok teszik.”

Ez a Rejtett Kéz nevű – saját bevallása szerint a kezdetek óta az Irányító Család tagja – állítólag a spirituális „vonalért” felelős. Ezt értelmezhetjük úgy is, hogy ő az, aki magas szinten képben van a világ valódi felépítését és működését illetően, és ezt a tudását megkívánja osztani, vagy értelmezhetjük úgy is, hogy ő az aki a spirituális beállítottságú embertömegek félrevezetéséért felelős, de az illuminátus ezen tagjára értelmezhetjük akár mind a kettő állítást is egyszerre. Bár az a helyzet, hogy egyszer sem említni az „illuminátus” kifejezést. Nehéz ezeknél a tagoknál biztosat állítani. Az sem biztos, hogy az illuminátus tagja, bár a válaszainak komplexitása és értelmi szintje kétségtelenül igen magas intelligenciára utal. „Nyílvános” fellépésének okáról például így nyílatkozik:

Teremtőnk Törvényének előírása szerint bizonyos időközönként lehetőség nyílik arra, hogy Családunk néhány alkalmas tagja közül valaki röviden kapcsolatba lépjen alanyainkkal, ilyenkor bármit megkérdezhettek tőlünk.

Tiszta beszéd! Ugye senki sem gondolja komolyan, hogy a – nyugodtan mondhatjuk – több évezredes időtartamban megtervezett folyamatban olyan „hiba” csúszhat be, hogy kívülálló „senkik” egyszer csak megszereznek minden fontos információt az irányító elit dolgairól?
Nem. Itt világosan látszik, hogy az utóbbi évek „felébresztési” folyamata pontosan megtervezett elem volt, az ő általuk kiszivárogtatott információk alapján, máskülönben a Fal még mindig állna! Naivság lenne azt hinni, hogy ezek a tagok nem lennének képesek gőzerővel folytatni a materialista népbutítást, amit elkezdtek, viszont úgy tűnik nem kizárólag ez a cél vezérli őket. Egy piros pont tehát már felírható számukra! :)
A politikai jövendöléseivel nem kell foglalkoznunk, mert ő is kijelentette, hogy nem a geopolitikai eseményekért felelős – így tévedhet is a részleteket illetően.
A kérdezők ebben az első körben nem voltak valami túl ügyesek, de a következő részekben határozottan jó kérdések és válaszok fognak érkezni.
A „Föld” tehát megérett az Aratásra.
Az a kérdés, hogy ki áll készen, és pozitív vagy negatív minőségű lesz-e.

Folytatás hamarosan!

TT

Első rész forrása:

Aki nem bírja kivárni a további részek felkerülését, az itt megtalálja az eddig elkészült fordításokat (elemzés nélkül):

Rejtett Kéz (Hidden Hand) eredeti angol kérdés-válaszai 5 részben:

Végül egy amerikai csöpögés, melynek többé-kevésbé bizonyosan semmi köze a fentiekhez:
The harvest / Az aratás
(vagy mégis?)

81 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a fordítást, hogy magyarul olvashatom. Öröm, hogy nem nyersfordítás!

      Törlés
    2. Szia Delfin, a fordítást nem mi készítettük, de itt megköszönheted:

      http://felemelkedes.paranormal.hu/viewtopic.php?f=2&t=42

      (mellesleg ott a többi rész fordítása is)

      TT

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  5. Köszönet illet mézesmózes a szerfelett tartalmas és a cikkhez illeszkedő közzétett hozzászólásaidért. Majd gyere máskor is!
    Féltékenységedből (mert már nem csak a Te baromságaidról, hanem más baromságairól is szól az oldal) eredő gyerekes viselkedésed igen szánalmas, és egyáltalán nem méltó a szellemi szintedhez, képességeidhez. Magadat viszed a süllyesztőbe ezzel a viselkedéssel. Ha nem tetszik a téma, akkor ne érintsd. Ha ellenérved van oszd meg, tedd közzé. Minden jobb, mint ez a hülyegyerek hozzáállás.

    TT

    VálaszTörlés
  6. TT kérésére a témához nem illő hozzászólásokat töröltem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyugi fiuk, az ilyen gyanúsan idióta támadások inkább még érdekesebbé tesznek egy cikket,nem?
      Sz.

      Törlés
  7. Ugyanmá TT, Zizidór kommentjei iderezegtek véletlenül egy rejtett dimenzióból és már is engem szidsz. Ejnyebejnye, fogytán a humorérzék. Mindenesetre ez a blabla csak viccnek jó, már évek óta kering az amerikai neten miután egy amerikai Zizidór megtréfált vele egy blogot.

    mm

    VálaszTörlés
  8. "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen őbenne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjáról szól, mert hazug és a hazugság atyja."

    VálaszTörlés
  9. Nyugi Mazsola, ez még csak a bemelegítés volt! Egyébként nosza, találd meg benne a hazugságot!


    mm, pont azért tartottam fontosnak közzétenni ezt a beszélgetést, mert nyugaton úgy tűnik nagy sikernek örvend az igazságkereső honlapokon, és itthon is kezd terjedni. Jobb ha a magyar közösség egy kielemzett anyagot kap, mint csak az eredetit kajálná be. Valahol azt olvastam, hogy ez a 2008-as téma azért csak most került a magyar közönség elé, mert most spirituálisan érettünk meg az értelmezésére... Hmm... Ezzel azért vitatkoznék. Semmivel sem fejlettebb egy amerikai blog-közösség, mint a magyar, legfeljebb "jobban" el van látva - már ha értitek.

    A szerintem lényeges elemek egyébként a következő részekben lesznek. Számítok az éleslátásotokra!

    TT

    VálaszTörlés
  10. Minden másodlagos szándék nélkül idézem a ná-ci-on-ista Sárközi üzenetét a honlapnak:
    "Nicolas Sarkozy, francia miniszterelnök nem sok időt vesztegetett, hogy kihasználja a Mohammed Merah által keltett pánikot és zűrzavart. Kevéssel Merah halálát követően a francia miniszterelnök kijelentette, azok a francia állampolgárok, akik „szélsőséges” weboldalakat látogatnak ugyanolyan büntetést kellene, hogy kapjanak, mint a gyermekpornográfia kedvelői.

    „A terrorizmust népszerűsítő és gyűlöletet vagy erőszakot szító weboldalak rendszeres látogatóit börtönbe kell zárni,” jelentette ki Sarkozy egyik kampánybeszéde során. „Amit megtehetünk a pedofilokkal, annak a terrorizmus támogatóira is vonatkoznia kellene.”

    Törvénybeiktatás esetén a francia miniszterelnök javaslata megnyitná a gátat a kormány által illegálisnak ítélt tartalmat olvasó személyek elítélése és bebörtönzése előtt."
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  11. „A terrorizmust népszerűsítő és gyűlöletet vagy erőszakot szító weboldalak "
    Nyugi Piskóta, ez ránk nem vonatkozik.:)
    Sz.

    VálaszTörlés
  12. TT, találtam egy ellentmondást:

    Először ezt írja:
    "Nincs „Messiás”. Hagyj fel azzal, hogy saját magadon kívül keresd a „megváltást”."

    Később meg azt, hogy jön az Aratás Fejedelme mindenkit lekaszálni, és beletenni a jó vagy a rossz kosárba.

    Hogy is van ez, emberkék? Magunkat váltjuk meg, vagy jön az Arató, vagy ez csak egy elterelő hadművelet Krisztus második eljöveteléről? Váltsd meg magad? Nem véletlenül azt akarják itt elsütni, hogy felejtsd el a vallásaid, valósítsd meg önmagad és egyébként is mindenki Isten? Valahogy ez olyan zavarosnak tűnik.

    VálaszTörlés
  13. A cikkhez egyenlőre annyit, hogy megítélésén azért rendkívül sokat rontanak a konkrét, és be nem vált jóslatok.Értelme?
    Sz

    VálaszTörlés
  14. "Terrorizmus elleni harc" ügyben jó tudni, hogy a Samsunk által gyártott utolsó tévékészülékek beépített kamerával, mikrofonnal, internet csatlakozással, valamint arc és hang felismerő (!) szoftverrel vannak ellátva. A kamerát/mikrofont nem lehet mekanikusan kikapcsolni, csak elektronikusan, a "menün" keresztül, ami azt jelenti, hogy akár "valakik" vissza is tudják kapcsolni az internetes kapcsolaton keresztül. Vélhetően minden gyártó készül eelőállni ilyen Big Brother típusú tévékészülékekkel és talán hamarosan már csak ilyen lesz kapható. Tudjuk, hogy az "okos" mobil telefonok képesek képet és hangot gyüjteni "valakik" számára a telefon felhasználójairól, ezentúl ott lesz Big Brother minden nappaliban is tévének álarcozva.

    mm

    VálaszTörlés
  15. Mazsola a következő részekben ez majd részletesebben kifejtésre kerül, egyelőre csak annyit, hogy a csodavárás helyett a saját magunkban, mint Istentől eredő lényekben lévő forrás felismerése nem tűnik akkora hülyeségnek, ezzel gondolom Te is egyetértesz. Sőt megkockáztatom, arra a véleményre hajlok, hogy valójában minden amit megteremtettek az szükséges dolog. Nincs felesleges Entitás az Univerzumban. Ebből kifolyólag a jó és rossz harcáról beszélni még igen gyerekes szellemi szintre vall.

    Szulthan, a jóslatai tényleg nem váltak valóra, bár ha megnézed mindenhol finoman fogalmaz, hogy minden a körülményektől, a reakcióktól, és a tervezőktől függ. Ez a Rejtett Kéz nem a geopolitikai asztalt viszi.

    TT

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Ez a Rejtett Kéz nem a geopolitikai asztalt viszi."
      Ez ok, de akkor miért nem egyszerűen azt mondja, miért mond ilyeneket?:
      "2009 vége, 2010 eleje felé a jégsapkák jelentős olvadása következik be a napsugárzás hatására, emiatt drasztikusan megemelkedik a tengerszint, és sok nemzetközi nagyvárost elborít a víz."
      Ennek így nem látom semmi értelmét.
      Pedig amúgy sok minden egybevág eddigi ismereteinkkel.
      Sz.

      Törlés
    2. Azért nem érzékelhető drasztikus időjárásváltozás, mert legalább 1990 óta igen komoly erőfeszítéseket tesznek, hogy feldúsítsák a levegő páratartalmát, felhőket képezzenek, ezzel mint egy mesterséges "napernyőt" vonva a bolygó köré.

      Amennyiben ez a bevatkozás nem lenne, nem is lenne annyira irreális, hogy mostanra már jelentősebb olvadás, tengerszintemelkedés és káosz lenne.

      Persze, aki jobb szeret borzongani és horrorban élni, még mindig azt gondolja, hogy a chemtrailek népirtásra és mérgezésre, a HAARP pedig agykontrolra jók csak.

      aszpirin

      Törlés
    3. Aszpirin és szerinted kik tesznek komoly erőfeszítéseklet a bolygó megmentése érdekében, és miért titokban?
      Sz.

      Törlés
    4. Ha aszpirinnak van igaza, akkor én már sejtem az okát, mely összefügg az Aratással... ÉRDEKÜKBEN áll, hogy túléljünk addig.

      TT

      Törlés
  16. Köszi az írást TT!

    Nagy kíváncsiságomba végig futottam az összes részt. Elég vegyes gondolataim vannak Rejtett Kéz írásaival/válaszaival kapcsolatban.

    Szerintem a szokásos helyzet áll fenn, hogy némi igazság van keverve elég szembetűnő hazugságokkal. Nem igazán írt konkrétumot, amit viszont megosztott jóslatokat, azok meg egytől-egyig öngólok.

    Amúgy ajánlom, hogy nézd meg a Mátrixból azt a részt, amikor Smith ügynök beszélget Morpheussal. Szinte ugyanazt írja le egyik alkalommal(hogy ők is ugyanúgy a rendszer fogjai, és ki akarnak szabadulni)...

    VálaszTörlés
  17. "Ebből kifolyólag a jó és rossz harcáról beszélni még igen gyerekes szellemi szintre vall."

    Érdekes, Jézus erről valamiért egészen másképp beszélt. Ő is gyerek volt?

    "Ez a Rejtett Kéz nem a geopolitikai asztalt viszi"

    Nem, hanem a spirituális közösség népbutító referense. :D
    Az USA-ban legalábbis sikereket ért el!

    Na meglátjuk mit ír legközelebb. Talán nem véletlen a bizalmatlanság az emberekben az ilyen anyagokkal szemben, hiszen annyi félőrült, mágus, megmagyarázó ember rohangál közöttünk, hogy csak na. Az egészséges kételkedés sosem árt.

    VálaszTörlés
  18. Köszönet az írásért!

    A valóság tartalma a párbeszédeknek kevésbé fontos mint a gondolatmenete és annak iránya. Nem véletlen, hogy az a Szigli Szabolcs fordítja ezeket, aki a Aisha North csatornázásait is fordítja. A szálak összeérnek...
    http://hu-hu.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/aisha-north-csatorn%C3%A1z%C3%A1sa-9r%C3%A9sz/371969576159895?ref=nf

    A válaszoló a fél "igazságaival" csak a felszínt kapargatja..
    Az "aratásra" van egy népdalunk is: Bújj, bújj zöld ág, zöld levelecske, nyitva van az aranykapu csak bújjatok rajta! Rajta, rajta, leszakadt a pajta, leszakadt a pajta, bent maradt a macska!
    Szerintem a Szent Koronánk Apostol képein az elemek, az életfa, és a testbe zárt, majd felszabadított lelkek is ezt ábrázolják...

    VálaszTörlés
  19. No látjátok, ezért tartottam szükségesnek a közzétételt. Ha nem is ezen írás birtokában fogjuk megszerezni a Bölcsek Kövét, akkor is a téma mindenképpen vitaképes.

    TT

    VálaszTörlés
  20. Hűha.
    Ez a cikk egy ostobaság.

    EBO

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így érvek nélkül Te meg unalmas vagy. :)

      TT

      Törlés
    2. Befeszülni az anyagba, a változások előtt minden rolót lehúzni nem nagyobb ostobaság-é?
      Lehet ragaszkodni az illúzióinkhoz, de az még sosem vitt előrébb...
      Arkhimédész: "Adjatok egy fix pontot, és én kifordítom sarkaiból a világot"
      A szeretet fix, ezért féli vagy várja most egyszerre szinte minden.

      Törlés
    3. Névtelen, aki nem érett meg a változásokra, a fejlődésre, az nem feltétlenül ostobaságot csinál, csak még nem igényel többet az anyagnál. Ezzel sincs semmi baj, legfeljebb megy még egy kört.

      TT

      Törlés
  21. Ó jaj!
    Most látom csak, hogy ez még csak a bejegyzés első része.
    Tehát lesz még legalább egy ilyen ostoba cikk.
    Vagy még több is lesz?
    Hát ez szánalmas.

    U.i.: tudom, tudom, blablabla unalmas vagyok.........

    EBO

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Barátom ha nem vetted volna észre, itt egy-egy cikkre ÉRTELMESEN előadott ellenvéleménnyel semmi gond nincs.
      Vagy tőled ilyent várni teljesen reménytelen?
      Sz.

      Törlés
    2. Barátom ha nem vetted eddig észre, itt egy-egy cikkre előadott ÉRTELMES véleménnyel semmi gond nincs.
      Tőled ilyesmit várni teljesen reménytelen?
      Sz.

      Törlés
    3. Sz@rakodik ez az ócskaság

      Törlés
    4. Na persze, kedves "Sz"!

      ÉRTELMESEN személyeskedni kezdtek, ha valakinek az a véleménye, hogy ez a cikk egy ostobaság.

      EBO

      Törlés
    5. Jó, bocsáss meg, hogy személyeskedtem. De akkor magyarázd el kérlek, hogy szerinted miért ostobaság a cikk. Értelmes érvekkel, ha lehet, ne hangulati elemekkel, mint pl. baromság, hülyeség, stb.
      Köszi!

      TT

      Törlés
    6. EBO egy értelmes ellenvélemény elvárása szerinted személyeskedés?
      Sz.

      Törlés
  22. Rejtettkéz jóslatai mind bejöttek, csak éppen egy másik rezgésszínten, egy másik dimenzióban, a Z(opni) dimenzióban hehe..

    mm

    VálaszTörlés
  23. A éjszaka sötétsége után mindig jön a hajnal fénye:

    http://www.thetruthseeker.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2012/03/Israel-likes.jpg

    mm

    VálaszTörlés
  24. Komolyan egy időben nézegettem én is ezek az ezos oldalakt, és járnak körbe. Egy kijelenti a maga igazát, a többi csápol, és ugyanazt hangoztatják mindenfelé, csak más köntösben, forgatókönyvvel. Totál szekta szint és akik vér komolyan veszik, már ezzel túrázzák magukat, mint valami drog. Új infó nemigen van, és mi bizonyítja, hogy Damaszkusz élhetetlen? Vagy hogy ezek az írások valóban 2008-ből vagy régebbről származnak? Fent van a neten...bárki bármit felrakhat, elég egy tuti oldal.
    Bea

    VálaszTörlés
  25. Sziasztok!
    Már egy ideje olvasgatom az anyagokat, illetve a kommenteket ezen a blogon, és bevallom őszintén,nagyon tetszik a hozzáállásotok. Én Kásler Árpád honlapja által "tévedtem" ide, és már le van mentve a honlap könyvjelzőként :)
    Várom "az aratás" folytatását, és a véleményeket :)
    Üdvözlettel,
    bio

    VálaszTörlés
  26. Nyári éjen nyári bál,
    Kis manócska furulyál.
    Víg bogár pár vígan járja-
    Nincs is a szép nyárnak párja.

    Zizidór

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Búza, búza, búza,
      de szép tábla búza
      Annak közepében
      Kinyílott a rózsa

      És ahogy a parasztembör se dob ki semmit, hanem mindent hasznosít, úgy a Gondviselés is mindent hasznosít az aratás idején. Kit erre, kit arra, kit meg amarra.

      TT

      Törlés
  27. Akár hiszitek, akár nem, olyan végtelenül naiv voltam, hogy el nem tudtam volna olyat képzelni, hogy a Kádár Jánost még lehetséges valakinek is alulmúlni... Naivitásomban ezt aztán uralkodásának végéig is hirdettem...
    Bevallom, hogy álmomban sem gondoltam, hogy jöhet rosszabb, hogy lehet alulmúlni, miként azt teszik, egymás után sorban, a mai napig is!
    Nos, ahogy elfigyelgetem, máshol is, de itt a honlapon is, hogy miként lehet egy-egy társaságot terelgetni, akár egészen nagyszerű épületes témák irányában, hát bizony kezdek óvatos lenni..!
    Már nem merem kizárni, hogy lesz itt még sírás-rívás, oly nagyszerű alakok után mint Orbán-Medgyesi-Gyurcsány-Bajnai és ismét Orbán, hogy csak a legutóbbi vezéreket említsem...
    Minden porcikám rezeg, ha csak rágondolok arra, hogy mi lehet számunkra a következménye, ha Izrael nekiesik Iránnak! Te jó ég, mennyi zsidónk lesz hirtelen.., mert hát még így is sokalljuk őket..!
    Remélem ez a rejtett kéz erre is kitér a továbbiakban, mert érdekelne, hogy élhetünk e tovább majd az új Izraelben?
    Gyz/p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem tudom...
      Szerintem, ha zsidó lennék, inkább mennék Ausztráliába, Svédországba, Norvégiába, Kanadába. Ahol jól élnek az emberek, tesznek magasról a különbségekre, függetlenül attól, hogy mit tesz, vagy mit nem tesz a másik.

      Majsz

      Törlés
  28. Bizony bizony piskota, könnyen meglehet hogy Magyarország lesz az új zsidó állam miután Izrael elveszett az általa kiszabadított pokolban. Nem buták a zsidók, sőt... mindezt ők is látják és ha bár kissé naívan a győzelemre számítanak, a menekülést is előkészítik: nem véletlen például, hogy a kiválasztott népet hirdető Hitgyüli ennyire combosodik Magyarországon, hiszen minden magyar ember akit sikerül megnyernie tárt karokkal fogja várni az izraeli menekülteket. Az sem véletlen persze, hogy az összes parlamenti pártjaink kézzel-lábbal szavazták meg azt az állampolgársági törvényt ami következtében már is valszeg több százezer izraeli polgár "vissza" kapta a magyar állampolgárságot. Úgy hogy lehet imádkozni a békéért Közel-Keleten, nehogy hamarosan héber betűkkel legyen írva Magyarország neve a földrajzi térképeken.

    mm

    VálaszTörlés
  29. egy pici elemzés... ha megengeditek:
    (az első kérdésre adott válasz elő mondata)-
    "Rejtett Kéz: az ókornál is régebbről származunk. Már a történelem előtti időkben is a Családunk „irányított” a kulisszák mögül, ilyen vagy olyan módon,"...
    az én kérdésem: mit irányítottatok a történelem előtti időkben? netán az evolúciót?? ( miről tudjuk, hogy ezer sebből vérzik- s ezért én nem hiszek-???)
    vagy az "isteni gondviselést"?? - és akkor titeket ki/kik irányítanak???

    az "ilyen" módot ismerjük - szenvedünk is tőle rendesen - de vajon az "olyan" milyen lehet?

    s ha már "Családról" beszélsz... mi van a többi "Családdal"... vagy csak egy "Család" van??? ... és ha több, akkor azok is irányítanak valamit/valakit???

    és ez a válasz első mondatának a felére adott reakcióm...

    Folytassam???

    ...itt rendkívül értelmes emberek szoktak magas szintű eszmecserét/polémiát folytatni...tartsátok a színvonalat...
    és azzal, hogy lehülyézünk egy hülyét, még nem leszünk okosabbak!
    dodopapa

    VálaszTörlés
  30. Dodopapa, igazad van!

    Arról nem is beszélve, ha netalán-tán a zsidó-terrorista Sárközy is olvasná a honlapot, hát rögtön betiltatná.., mert ők:
    -a DEMOKRÁCIÁVAL
    -a JOGÁLLAMISÁGGAL
    -az EMBERI-JOGOKKAL
    VISSZAÉLVE, MINDENKIT "TALMUDI" ALAPON KÍVÁNNAK KEZELNI!
    Tudjuk a leckét: hogy amiért egy gój halált érdemel, az egy zsidónak elkövetve, természetes dolog!
    Jut eszembe, mintha a Magyar Bíróságnak nevezett szervezetben, mintha kissé túl lenne dimenzionálva a zsidóság! Vagy máshol is?! Óh, mily szépen fogalmaztam... Az is rémlik, hogy a gójok felé a zsidók eskü-képtelenek! De ne is törődjünk ilyen apróságokkal, sokkal fontosabb rezegni, remegni valója van, sok-sok ezer magyarnak, fűtsön, egyen, vagy orvosságot vegyen, és ugyan melyik sárga csekket fizesse be..!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te is tudod, hogy nem kell ahhoz zsidónak lenni, hogy valakiből egy vérszívó gazember váljon. Ebben a kérdésben a genetika, a családi háttér vagy az egyéni ügyesség lehet ugyan ""előny"", de nem feltétel.

      TT

      Törlés
  31. Igen TT!

    Tényleg van zsidóbérenc is!
    Gyz/P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kár hogy zsidózásba fulladt a hozzászólás folyama, de ha már...

      Szóval szerintem a Rejtett kéz által képviselt lélek-csoport, akik Lucifer néven mutatkoztak be, azok NEM AZONOSAK a Jahve és zsidó népe által alkotott csoporttal. A zsidók legelvetemültebb elitje is csak egy nagyon alacsony szintjét képviseli a világunkat uraló és irányító háttérerőknek, a hétköznapi zsidóknak (kollégák, boltosok, kereskedők) meg végképp fogalmuk sem lehet a valóságról. Szóval szerintem érdemes és elengedhetetlen megkülönböztetni az erőket, és szinteket, kerülvén az általánosítást.
      Hogy miért?
      Mert elképzelhetetlen, hogy a Föld jelenlegi világkorszakának évezredekre átívelő tervét itt-ott leszülető zsidó emberek eszelték volna ki - ez a tervezés és végrehajtás sokkal magasabb szintről ered. A zsidók csak egy végrehajtó eszköz a kezükben, abból is csak a számukra használható negatív egyének. Sajnálom azt aki ezt nem látja be.

      TT

      Törlés
  32. TT.

    Barátságosan kérdezem: TT. Te nem zsidó vagy?
    Olyan következetesen kelsz mindig a védelmükre, mintha csak magadat védnéd!
    Mindent igyekszel elkenni, terelő témákat felhozni, a koordináta rendszerünket felborítani...
    Esetleges hasonló kérdésedre a válaszom nemleges, legalább is addig bezárólag, míg kutakodtam...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagyok zsidó, és ráadásul kifejezetten rühellem némelyik zsidó jellemvonást és sokukat személy szerint, de főleg az elit rétegüket - bár ezt nem illene - el is ítélem a cselekedetei alapján. Kifejezetten gyűlöletet kelt bennem a kurucon megjelent zsidókkal kapcsolatos híradások nagy része, de ez ellen próbálok tudatosan védekezni, mert látom az e mögött meghúzódó valódi uszító célokat.
      Értsd meg Zoltán, hogy én már túlléptem az általános haragon/kollektív ítélkezésen, és igyekszem objektíven kezelni a "zsidókérdést", amennyire lehetséges. Ha jobban odafigyeltél volna a soraimra, sosem a zsidók védelmére keltem, hanem az általánosítás, a kollektív megítélés ellen ragadtam billentyűt. Tettem ezt azért is mert vannak zsidó ismerőseim, akikre semmiképpen nem jellemző az amit a kurucon olvasok, pláne nem akarnak világhódítók lenni. És kurucos, világhódítás-ellenes képbe nehezen illeszthető be az is, amikor egy nagymagyar aljasságairól szerzek tudomást, pontosabban az ilyen eset helyrebillenti a kuruc által sugárzott torz képet.

      Nem minden zsidó rossz ember, mint ahogy nem minden magyar jó ember.
      Ennyi, Zoltán, nem több.
      Tényleg kár erre további energiaharcot vívnunk.

      TT

      Törlés
    2. TT!

      Mint tapasztalhatod, én már nem harcolok, csak kérdeztem...
      Talán, az egybeesések miatt, mégis vannak véletlenek...
      Látod, teljesen bizonytalan vagyok, még abban is, mikor úgy vélem, hogy az úgynevezett jó zsidók, a hatékony eszköze a zsidó propagandának.
      Igazán nem kell őket komolyan venni! Attól igazán el lehet tekinteni,.., ej már a gondolattól is elfáradtam, hogy felsoroljam a végtelent, ahol a zsidók dominálnak, kezdve a kormányzattól.., ja és a Fidesznek mitől a testvérpártja a Likud?
      Ó, nem tőled kérdezem, de erre a kifáradásra is apellálnak, mikor mindig előkerülnek a jó zsidók, kik mind károsultak, s puszta létüket is külön kell fizetni, a hivatalból járó kedvezmények mellett! A felismerés, az elismerés, nem elvárás feléd, csak úgy magamnak dünnyögök.., rezegj csak tovább.., béke veled.
      Gyz/p

      Törlés
  33. "Mert elképzelhetetlen, hogy a Föld jelenlegi..."

    TT! -nem kétlem, hogy még nagyon sok minden meghaladja a képzelő erőd...
    Talán, majd beérsz!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  34. Zoli!
    te olyan vagy mint Cato -"Egyébként az a véleményem, hogy Karthágót el kell pusztítani."
    mindenről mindenkor a zsidók jutnak az eszedbe...Értsd meg: Igazad van, de semmi köze a cikkhez - ill. nem sok - csak áttételesen,és érintőlegesen, de semmi esetre sem annyira, hogy ilyen heves indulatokat váltson ki! te következetesen gyűlölsz minden zsidót - szíved joga!TT viszont a "sarki fűszerest" nem tekinti ellenségnek...ehhez viszont neki van joga!Hidd el, abban a pillanatban amint a "sarki fűszeres" - akár csak gondolatban is - TT ellen cselekszik, ellenséggé válik, de addig - magyar lévén - jót tételez fel róla.
    ...de térjünk vissza a cikkhez egy pillanatra, mert az előbbi hozzászólásomnál valamit kifelejtettem lányos zavaromban, pontosabban átsiklottam felette...

    "„Teremtőnk Törvényének előírása szerint bizonyos időközönként lehetőség nyílik arra, hogy Családunk néhány alkalmas tagja közül valaki röviden kapcsolatba lépjen alanyainkkal, ilyenkor bármit megkérdezhettek tőlünk.” "

    ezzel a mondattal valami nincs rendben...nézzük csak:
    a"törvényben" előírnak egy "lehetőséget"? - ráadásul "bizonyos időnként"? és ki határozza meg, hogy ki az "alkalmas személy"? és ha egy "alkalmatlan" úgy véli, hogy Ő mégiscsak "alkalmas", és Ő is felveszi a kapcsolatot az"alanyokkal", akkor kit téveszt meg? saját magát?... az "alanyokat" - minket?, a "Családot"? - vagy a "törvényt"?... "...ilyenkor bármit megkérdezhettek tőlünk ":hát persze! de választ is kap a kérdésre? vagy csak ilyen semmitmondó "ex katedra" kijelentéseket?..hiszen már az első kérdésre is csak egy semmitmondó "politikusi" választ adott!

    vagy a "házasságra "adott válasz...előre elrendeltetett kapcsolat?(mint az iszlám világban?) és a "Családban" nem működik a "Szabad Akarat törvénye"? ez csak az "alanyoknak" van megengedve?

    egy utolsó kérdés, ehhez a csaláshoz/megtévesztéshez/eltereléshez:ha a"családhoz"nem lehet csatlakozni,csak beleszületni/inkarnálódni - hogy kerültek a Földre?... s ha már itt vannak ezen a "börtönbolygón" ez kitüntetés, vagy büntetés?

    ...ennyit a festői Hawaii szépségéről...és tudjátok: azzal, hogy lehülyézünk egy hülyét, még nem leszünk okosabbak
    dodopapa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dodo, olvasd el a 2/1 részt is légy szíves. Ott folytatjuk.

      TT

      Törlés
  35. Dodopapa!

    Mikkel nem gyanúsítasz meg!
    Cato, Karthágó, meg én?
    Ahhoz képest, hogy már számtalanszor nyúltam, hivatkoztam Catora és a felfogását jelző elhíresült mondatára, a zsidó kérdésre vonatkoztatva,így visszakapva, tényleg megkapó.., s helytálló!
    Amiben viszont teljesen melléfogsz:
    "...de semmi esetre sem annyira, hogy ilyen heves indulatokat váltson ki! te következetesen gyűlölsz minden zsidót...", bár különösebben nem zavar a tévedésed.
    Helyesen elemezni, következtetéseket levonni érzelmi alapon, főleg indulatosan, vagy gyűlölködve, egyszerűen képtelenség! Következetesen törekszem a zsidó kérdéskör tárgyilagos ismeretére, s igyekszem az objektív megítélésre...
    Ettől függetlenül nem tudom teljesen kizárni a kiváltott érzelmeket, hisz az mellett, hogy irigylem a kétségbe nem vonható sikereiket, messzemenően elítélem azt a kegyetlen, embertelen mohóságot, amivel átgázolnak mindenen és mindenkin, országokon és népeken, vallásokon és elveken!
    Talán a "hiba" bennetek van..! Hárítotok! Képtelenek vagytok szembenézni a valósággal! Együtt éltek a "Stockholm-szindrómával"! Ti kerestek mentségeket, felmentési lehetőségeket, akármit, csak azt a tulajdonképpen elviselhetetlen valóságot ne, csak azzal ne kelljen foglalkozni...
    Dodopapa, ne feledd, ha a diagnózis helytelen, a gyógyítás esélytelen...
    Tisztelettel
    Gyz/p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is volt ilyen időszakom. Kb. 3 évet szenteltem a zsidók és dolgaik utáni nyomozásra, mely időszakban voltak Zoliéhoz teljesen hasonló érzelmi és - ha úgy tetszik - "elemző" hozzáállásaim. De szerencsére eljött egy pillanat, amikor megtörtént a felismerés: a hivatalos történelem mellett létezik egy párhuzamos történelem is, a valós okokkal/háttérrel, s mely jóval régebbre nyúlik vissza az időben, mint amikor a zsidók (a szemiták egy csoportjaként) megjelentek a történelem színpadán. Ebből pedig az a következtetés vonható le, hogy a zsidókat is csak felhasználta céljai érdekében egy sokkal régebben jelenlévő erő. (elég csak példaként említenem az Egyiptomi és a Babiloni fogságot, ahol megtanították nekik/elleshették a fekete nemesség mágia tudományát, néhányukat be is avathatták)

      Ha figyelmesen olvassátok az Aratás cikksorozat folytatásait, akkor lesznek benne válaszok, legalábbis akinek "van füle, az hallja".

      TT

      Törlés
    2. Szt. Germain:
      "Bármire is vágyom, az manifesztálja magát, amikor Szeretetben parancsolom."
      "Az élet igazsága az, hogy nem tudsz olyanra vágyakozni, aminek nincs lehetséges megnyilvánulása az univerzumban. Minél intenzívebb az érzés együtt a vággyal, annál gyorsabban fog valóra válni. Mindazonáltal, ha valaki elég buta ahhoz, hogy olyanra vágyakozzon, ami Isten gyermekei közül meg fog sebesíteni egy másikat, vagy az Ő teremtésének bármely más részét, akkor az a személy meg fogja fizetni a büntetését viszályban és kudarcban, valahol a saját életének tapasztalatain belül".
      forrás: http://www.foldimennyorszag.hu/7DC8FBE9-55FC-46CB-A5FF-6F6A3C7C96A1.html

      Törlés
    3. Egyetértek.
      Nem tudsz olyan dolgot "kitalálni" Isten Univerzumában, amire Ő ne gondolt volna, és ezáltal ne lenne lehetséges, kérdés csupán az, hogy hasznosak-e számodra azok a gondolatok, vagy önpusztításba kezdesz.

      TT

      Törlés
  36. Hm... ismeretlen vérvonal de magasabb szintű értelem.

    Üdv mindenkinek :)

    VálaszTörlés
  37. Gratula, TT, nem semmi türelmed van. Meg még válaszolsz is, hát le a kalappal.

    Úgy vélem, hogy érzékeled, HH virításában van egy hatalmas svédcsavar, csak még nem tudtál rájönni, hogy mi az. Sikerült közben? Ne írd le, csak bólints...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bólintottam:

      http://mr-moto-velorex.blogspot.com/2012/04/az-aratas-22-resz.html
      Apr 3, 2012 12:29 PM

      TT

      Törlés
  38. Részben jó, egy morzsával hadd szolgáljak:

    http://magyarmegmaradasert.hu/component/k2/item/2501-george-kavassilas-j%C3%B6vend%C3%B6l%C3%A9se-avagy-mi-v%C3%A1rhat%C3%B3-2011-%C3%A9s-2013-k%C3%B6z%C3%B6tt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi névtelen!
      Van ebben is jó néhány szösz-mösz, de azért az én Kirakómhoz közel áll.

      Ami továbbra is nagy kérdés, hogy valójában ki az, aki itt akarja tartani a harmadik kiteljesedésben az emberek egy részét? Kinek van rá szüksége? A lucifer-i erőknek? Az "orioniaknak" ? :) Jahvénak? Netán az embereknek saját maguknak, akik még itt érzik jól magukat?

      TT

      Törlés
    2. Dear TT!

      At its very core, life on planet Earth is nothing more than a test. The Global Control Matrix, which is directed by those at the peak of worldly power, assists in maintaining a system of planetary control whereby no one can ever get away with anything. This highly controlled system has its own rules and regulations, some of which seem to be totally unreasonable, irrational, and downright crazy. Others seem purposefully destructive, divisive and self-defeating. Still others appear to be completely unjust, discriminatory and unfair.

      Hidden Hand

      Törlés
    3. OK, this labyrinth was built for our interest of our development, but what is your suggest how can we avoid these rules? How can we find the real gate, the real exit from this illusion?

      TT

      Törlés
    4. Regardless of how we feel about it, those who run the world are simply doing their job, TT. They are doing exactly what they were, and are, tasked to do. They have their own destiny, as we have ours. They are completely subject to the outworking of their personal and collective karmas, as we have ours. In this Kali Yuga dark age, they represent the shadow sides of ourselves, which we must come to understand if we are ever to break free of their control matrix.

      You might be interested to know, that during the Kali Yuga, true worldly power never changes hands. It may appear to, but never really does. Just as the locus of geo-political power and military might appeared to shift over the millennia and centuries from the Egyptians to the Greeks to the Romans … to the French to the Spanish to the British, etc. the true power behind these various thrones and armies was the very same.

      HH

      Törlés
    5. Everything has Beginning and Ending(As Jesus said:"The Alpha and Omega"). When will be the End of this Kali Yuga age?

      Törlés
    6. Hey, this "same Empire-sablon during the centuries" is my theory! :)
      And what about our local goverment in Hungary? Are they insider of this game, or they just do their sub-level job as we do?

      It might be strange, but earlier you have mentioned, that there is no 'others', but now you write about "WE" and "THEY". Hm, interesting.
      And another strange thing that this Kali Yuga report what you wrote. If I know right the Kali Yuga will be hold approximately 427.000 years still, so then what about this Great Harvest in 2012?
      It seems to be controversial.

      TT

      Törlés
    7. ",,,goverment in Hungary? Are they insider of this game...?"
      TT, nem költői ez a kérdés? A 4-es metro plusz pár évét és plusz pár száz milliárdját sem az orgonavirágzás okozza, hanem a zabszem jelenség.
      Igencsak valószínű, hogy a piramis rendszerben mindenki csak maga alá lát, így a mi kiscserkészeink is. Ez a "rálátás" még magas szinten is igaz, pl: http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/sarjkategoriak/figyelemre-melto/item/download/8

      Törlés
  39. The end of Kali Yuga refers to the transformation of the resonant energy field, Moonlight, alteration of the various earthbound frequencies (e.g. Schumann’s resonance), shifting of the Earth’s magnetic poles or an axial pole shift of the planet. These changes are occurring because of the rapid expansion of the collective consciousness, the raising of individual human awareness around existential matters or the marked increase in the pursuit of spirituality. Our 3D plane of existence is gradually morphing into a 5th Density realm is also sometimes cited as evidence of Ascension, among many other momentous changes occurring 24/7 throughout 2012 and beyond.

    At the end of the road, TT, there is no more "us" and "them", nor "space" and "time" because there is only GOD, nothing else.

    HH

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Four years ago you wrote that planet Earth will be growing to 4th level, but two different ways: positive and negative, furthermore there will be a new 3D Earth for the lunkwarms who will still in this reality. So in summary few years ago there was three different way to the people (two 4th and one 3th Density), but now you speak about 5th Density. The plan has been changed?? Undersand, the problem is not just the numbers, but the ways of the opposite statement what you use.
      Confused...

      TT

      Törlés
  40. Ez azért van TT, mert néha magam is belegobolyodok ezekbe a fülesincsfarkasincs mesékbe hehe..

    HiddenHand/mm

    VálaszTörlés
  41. Na csak sikerült kiugrasztani a nyulat! :)
    Azért baromira jól sikerült próbálkozás volt, és inkább csak azt furcsállom, hogy Te magad nem hiszel ezekben a dolgokban. Vagy talán részben hiszel csak még a racionális feled visszahúz. :)
    Amúgy lényegét tekintve HH sem mondott sokkal többet, mint amit Te az Út végével kapcsolatban, és ez a felismerés mindenképpen bölcs elmére utal.
    Úgyhogy gratula! A lényeg már "megvan" Neked is Mózi bátyám!
    (Csak tudnám, akkor miért ökörködünk itt sokszor beleragadva az amúgy teljesen lényegtelen témákba...?)

    TT

    VálaszTörlés
  42. TT, ha már bölcsködünk, véleményem szerint épp annyira minden lényeges, mint hogy semmi sem az.

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Aki a cselekvésben tétlenséget és a tétlenségben cselekvést lát, az értelmes az emberek között, s helyzete transzcendentális, noha mindenféle tettet végez."

      (Bhagavad-Gíta 4/18)

      TT

      Törlés
  43. Azonban mégis inkább olyan dolgokkal foglalkozok, amik konkrétan tapasztalhatók a mi kis halandó hangyák színtjén. A többi úgy is megvár.

    mm

    VálaszTörlés
  44. Elfogadom, de akkor Te is fogadd el, ha valaki a hangyaéletnél többre vágyik (és nem anyagi értelemben!). :)
    Szent a béke?

    TT

    VálaszTörlés
  45. Szent a béka és szent a hangya.

    mm

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.